Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книга «Хто росте у парку» потрапила до каталогу «Білі круки 2016»
Книга Катерини Міхаліциної «Хто росте у парку» з дивовижними ілюстраціями Оксани Були, що вийшла у «Видавництві Старого Лева» на початку 2016 року, увійшла до щорічного каталогу книжкових рекомендацій у галузі міжнародної дитячої та юнацької літератури «Білі круки 2016» («The White Ravens 2016»). Цьогоріч у каталог були обрані дві сотні книг 42 мовами з 60 країн світу. 
 
Нагадаємо, що до каталогу «Білі круки» вже двадцять років поспіль входять найкращі дитячі книжки планети. З видань, які надходять до Міжнародної Молодіжної Бібліотеки в Мюнхені (International Youth Library), журі обирає найкращі і формує перелік книг, які варто рекомендувати до читання дітям та підліткам у всьому світі. Оцінюють видання за такими критеріями, як літературний стиль, дизайн, універсальність теми, новаторські художні рішення. 
 
З 18 жовтня 200 коротких оглядів книг, що потрапили до каталогу, можна буде прочитати на сайті www.ijb.de. Друкований каталог представлять 20 жовтня на Франкфуртському книжковому ярмарку на сцені «Діти» у залі 3.0 / K 137. 
 
У 2017 році в рамках Болонського міжнародного ярмарку дитячої книги  всі 200 видань будуть виставлені на стенді Міжнародної молодіжної бібліотеки у залі 29.
 
Довідка:
 
У 2012 році  до каталогу «Білі круки» увійшла книга «Казка про Старого Лева» Мар’яни Савки, у 2014 році журі відзначило видання «Хто зробить сніг» Тараса Прохаська і Мар`яни Прохасько, а до «Білих круків» 2015 року потрапила книга «Війна, що змінила Рондо» Романи Романишин та Андрія Лесіва (творча майстерня «Аґрафка») від «Видавництва Старого Лева». 
 
Дякуємо за інформацію представнику International Youth Library Каті Вібе.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage