Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

За ініціативи німецького видавництва Moritz Verlag та сприяння Wydawnictwo Dwie Siostry карту України з ілюстрованого видання «Карти» Александри та Даніеля Мізелінських безкоштовно розповсюджують книгарнями, школами та дитячими садками Німеччини, Австрії та Швейцарії.

«Основна ідея полягає в тому, щоб діти побачили, яка прекрасна країна Україна, і виявили ще більшу солідарність», – розповів Маркус Вебер, директор видавництва Moritz Verlag.

З одного боку плаката – карта із найвідомішими місцями та елементами в Україні, з іншого – зображений голуб миру, намальований на жовто-блакитному фоні ілюстратором Акселем Шеффлером, автором малюнків до історій про Ґруффало.

Нагадаємо, 2014 року «Карти» Александри та Даніеля Мізелінських вийшли українською у «Видавництві Старого Лева». До цього у книзі серед 50 великих карт 42 країн з 6 континентів не було… карти України. Тож на прохання видавництва автори книги доповнили книгу і картою України. Згодом до блакитного видання вийшли доповнені книги «Карт» помаранчева та зелена із ще більшою кількістю мап різних країн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage