Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Гобітську хатинку виставили на продаж
На території американського штату Монтана розкинувся Шир - місто гобітів, яке змалював у своїх книгах «Гобіт» та «Володар перснів» письменник Д.Р.Р. Толкін. Мешканець США Стів Майклз не тільки побудував справжню гобітську хатинку, придатну до житла, а й оточив її безліччю фантастичних речей, які занурять мешканців у справжню казку. Дім разом з територією нещодавно було виставлено на продаж. 
 
 
 
 
Будиночок площею 93 кв.м. змодельований за описом з книги Толкіна і містить купольну стелю, меблі ручної роботи, дві спальні, повністю обладнану ванну кімнату, кухню з гранітною стільницею, вітальню, їдальню та відкриту терасу. Також у всьому будинку можна помітити дрібні деталі, які допомагають ще більше зануритися у казковий світ «Володаря перснів». Наприклад, капелюхи магів, лампи ручної роботи, на яких зображено Гендальфа, а зі стелі навіть звисає «магічний» перстень.
 
 
 
Не менш цікавим є те, що оточує будинок. Майклз розташував по території безліч «гобітських будиночків», які ховаються у підніжжя дерев та під пагорбами разом з купою цікавих дрібних деталей – мініатюрних сходів, мітел, ліхтарів, лавок тощо. Також по території розкидані три сотні ліхтарів-комашок на сонячних батареях, які світяться вночі.  
 
 
Прогулюючись по мосту, ви почуєте звуки тролів, які живуть під ним. Також можна завітати у будинок тролів, який влаштовано всередині 700-річного червоного дерева. На території можна побачити фасад будинку Фродо і Більбо Бегінсів, а також річку, яку Майклз створив з місцевого джерела. 
 
 
Сьогодні цей будиночок та прилеглі території оцінюють у понад півмільйона доларів.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage