Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Нещодавно оголосили першу частину номінантів на премію Малларме 2024 — найдавнішу французьку премію, яку 1939 року заснувала Академія Малларме, проте номінація за іноземним перекладом — Le Prix Mallarmé étranger de la traduction — з'явилася не так давно, у 2022 році. І ось, серед цьогорічних номінантів у категорії «Вибір іноземної премії Малларме за переклад 2024» (Sélection Prix Mallarmé étranger de la traduction 2024) оголосили французьке видання поетичної збірки «Абрикоси Донбасу» Любові Якимчук у перекладі Ірини Дмитричин та Агати Бонін. Це видання побачило світ у 2023 році у видавництві Des femmes.

Радіємо цій новині та вітаємо Любов Якимчук і усіх, хто долучився до створення цього видання! І, звісно ж, вболіваємо за цю книгу ♥

      

Про книгу «Абрикоси Донбасу»:

Це книга віршів, які захопили чисельних читачів по всьому світу. Ці вірші не лише проникають у душу, а й продирають нутро.

Вони залишають наскрізні отвори у свідомості, крізь які прозирає та реальність, від якої хочеться затулитися долонями. Завдяки перекладам та виконанню на церемонії «Grammy» вони стали частиною світового контексту. «Абрикоси Донбасу» смакують водночас солодко й гірко, як любов і гнів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage