Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

FAITHBOOK Володимира Бєглова. Перша презентація
FAITHBOOK – це книжка віри, сповнена питань, які часто цінніші за відповіді, наповнена любов’ю, що іноді виникає всупереч, а не завдяки. А ще це перша поетична збірка радіоведучого, журналіста, громадського активіста Володимира Бєглова, яка виходить у «Видавництві Старого Лева». Перша презентація книжки відбудеться у четвер, 26 січня, у Львові у Центрі міської історії Центрально-Східної Європи (вул. Академіка Богомольця 6). Початок о 19:00. Модеруватиме презентацію поетеса Юлія Мусаковська.
 
Перша поетична збірка Володимира Бєглова – радіоведучого, журналіста, громадського активіста, співзасновника «Radio Skovoroda» та проекту «The Ukrainians» – цілком відповідає своїй назві. Його тексти сповнені особливої віри – в людину, в людство, в можливість творення добра просто так, заради того, щоб його творити. Вони водночас стислі, як пости у Фейсбуці, як дороговкази на знайомому шляху, і глибокі, бо мають дивовижну здатність нагадувати про головне просто і зворушливо.
 
«Ця тоненька синя книжка, незважаючи на всі зізнання і викриття, які траплялися, видається найчеснішим моїм монологом, - каже Володимир Бєглов. - Там - про те, у що вірю, і про те, як вірю. Сподіваюся, це буде потрібно ще для когось».
 
«то́му, хто написав: «я вимагаю від людства найперше – всміхатися вранці /  і цілодобово лишатися людством…» напевне ж не йдеться про те, щоб множити слова, які ранять, - пише про вірші Бєглова письменниця Катерина Міхаліцина. - І навіть якщо, розглядаючись навколо, за всім, що діється в нашому онлайн і офлайн просторах, він спершу каже: «я їм в обличчя хочу кричати найгірші слова які знаю / я хочу бачити як помирають їхні надії…», то потім однаково опановує себе, вирівнюється, збирає докупи розхристані болі й досвіди, а відтак виважено промовляє: «але я просто повторюю / дивлячись в небо / пошепки: // Боже спаси і помилуй! / Боже поможи!». І нам, читачам-слухачам-сприймачам його знаків і символів нагадує про те саме: будь добрим, представнику «коханого людства», не для когось іншого, не на позір, а насамперед сам для себе». 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage