Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

До Венеції разом із Надійкою Гербіш
«Видавництво Старого Лева»  запрошує  малюків  у справжню подорож до Венеції разом з авторкою книжки «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція», письменницею Надійкою Гербіш. Зустріч відбудеться у суботу, 2 липня о 14:00 у дворику «Львівської копальні кави»  (пл. Ринок, 10). Вхід вільний.
 
Надійка Гербіш розкаже маленьким та дорослим гостям зустрічі про свою книгу, про мандрівку до Венеції та пригоди, які трапляються з героями видання – юними Лукою і Терезкою. Не проґавте нагоду дізнатися про справжні італійські гондоли та чудову архітектуру Венеції, смачні місцеві страви та цікаві події міста, що наче оживають у книжці «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція» завдяки ілюстраціям Богдани Бондар і дарують відчуття справжньої подорожі.
 
Звісно, під час презентації  юні читачі зможуть розповісти власні історії з мандрівок в іншу країну чи сусіднє місто... І навіть краще – матимуть можливість намалювати улюблені чи омріяні краї, адже письменниця підготувала для всіх охочих творчий сюрприз – майстер-клас з живопису.
 
Надійка Гербіш - письменниця, журналістка та перекладачка. Народилася на Тернопільщині. Працювала перекладачкою, телеведучою, прес-секретарем, фотографом, головним редактором видавництва «Ездра»... Зараз працює викладачем у Тернопільському коледжі університету розвитку людини «Україна». Розробляє проекти мотиваційних семінарів для підлітків «Навчіть мене мріяти» та працює головним редактором  україномовних проектів видавництва «Брайт Стар Паблішинг».  Дорослим книгоманам полюбилася за «Теплі історії до кави», «Теплі історії до шоколаду», а маленьким  - за казкові пригоди «Одного разу на Різдво» та «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage