Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Бібліотека Малого Лева»: підсумки
Сьогодні, у четвер, 17 грудня, у Львівській обласній бібліотеці для дітей підбили підсумки «Бібліотеки Малого Лева» - спільного проекту ЛОБД та «Видавництва Старого Лева». Впродовж року письменники ВСЛ відвідали більше 30-ти районних та сільських бібліотек Львівщини, де розповіли дітям про новинки сучасної літератури. Сьогодні ж найактивніші маленькі читачі приїхали до Львова, аби отримати дипломи й подарунки від Старого Лева та почути поради від головного редактора ВСЛ Мар'яни Савки, як не заблукати у світі казок та не загубити натхнення до їх створення. 
 
 
Впродовж року маленькі книгомани Львівщини спілкувалися з письменницею Галиною Вдовиченко («36 і 6 котів»), переможцем премії «Дитяча книга року ВВС» Андрієм Бачинським («140 децибелів тиші», «Детективи в Артеку»), Христиною Лукащук («Таємничий обід»), поетом Володимиром Вакуленком («Татусева книга»), Оксаною Думанською («Шептицький від А до Я») та Оксаною Сайко («Новенька та інші історії»). 
 
 
Тож на підсумках року «Бібліотеки Малого Лева» діти спробували розповісти і навіть показати, на що їх надихнули книги ВСЛ: уривки з текстів цитували напам'ять, ставили сценки за мотивами творів, створювали картини. Маленькі книголюби без проблем відповідали на запитання бібліотекарів, з якої книги взявся той чи інший казковий герой, а письменники (які також запитань не уникнули) розповідали, яка книга писалася найдовше і чому, що надихає і що заважає писати, а чи письменництво - дар чи важка праця. Дітлахи отримали солодкі та корисні подарунки, а письменники, що завітали на зустріч, вкотре переконалися, що пишуть для дуже вдумливих, уважних та розумних читачів.
 
 
 


Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage