Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» щойно отримало з друку книгу-бестселер «New York Times» американського письменника, автора мотиваційних книг для дітей та дорослих Шона Кові «7 звичок щасливих дітей». Читачам видавництва автор знайомий своїм мотиваційним путівником «7 звичок високоефективних підлітків». У новій книзі Шон Кові у форматі казкових історій навчає наймолодших читачів бути активними, визначати пріоритети, намагатися зрозуміти інших та міркувати за принципом «виграш-виграш». Окрім самих історій, книга містить низку практичних запитань й завдань для дітей та батьків.

У селищі Сім Дубів мешкають ведмедик Ґуб, білченя Софі, кроленя Джампер та їхні друзі. Щодня дітлахи навчаються і розважаються. Та часто змушені вирішувати якісь клопоти. Наприклад, що робити, коли тобі нудно? Як переконати батьків утілити мрію? І чи можливо досягти перемоги в командній грі, коли супротивники значно вправніші?

«Я переконаний, що ця книжка допоможе дітям у трьох аспектах. По-перше, навчить їх жити згідно з принципами. До прикладу, бути відповідальними, планувати, поважати інших, уміти працювати в команді й дотримуватися балансу. По-друге, ця книжка навчить дітей спільної мови, якою вони спілкуватимуться з батьками й учителями. Іноді дуже допомагають такі фрази, як «Мені спочатку треба зробити найважливіше» або «Поміркуймо за принципом “виграш-виграш” у цій ситуації» — і всі розумітимуть, про що йдеться. По-третє, коли діти асоціюватимуть себе з ведмедиком Ґубом і білченям Софі, то бачитимуть якусь частинку себе самих у цих незабутніх героях», розповідає автор.

Шон Кові на прикладі пригод казкових героїв навчає теорії 7 звичок наймолодших читачів. Він переконаний, що ці оповіді навчать дітей жити згідно з природними принципами та озброять їх спільною із дорослими мовою. У кінці кожної історії є звернення до батьків і вчителів, що містить по кілька пропозицій того, як можна пояснити звичку на прикладі описаної історії. А крім того — список запитань, що допоможе дорослим працювати з дітьми, і список завдань для дітей, які допоможуть їм покроково практикувати звички. 

Книга буде цікавою дітям молодшого шкільного віку та їхнім батькам. Переклад українською виконала Віта Шеремета.

Шон Кові – американський письменник, автор мотиваційних книг для дітей і підлітків, бізнес-керівник. Народився 17 вересня 1964 року. Закінчив Університет ім. Бригама Янґа (Юта, США) за спеціальністю «Англійська мова», а потім отримав ступінь магістра в Гарвардській школі бізнесу. Спершу будував футбольну кар`єру, проте через травму змушений був покинути спорт. Згодом отримав посаду віце-президента відділу інновацій та продуктів в компанії «FranklinCovey». Після написання книги «7 звичок високоефективних підлітків», яка стала світовим бестселером та перекладена більш ніж 20 мовами, розпочав письменницьку кар`єру. Шон Кові є виконавчим віце-президентом «Global Partnerships», де він курує міжнародні операції «FranklinCovey» у більш ніж 100 країнах по всьому світу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage