Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Гербіш Надійка
«Одного разу на Різдво»
Письменниця Надійка Гербіш розкрила секрет «народження» своєї нової казки «Одного разу на Різдво», яка з’явилась на світ майже одночасно з її донечкою Данусею.  

***

То був перший день 2014 року. Ми не святкували, просто залишилися вдома. Після щоденної "вагітної" прогулянки я сіла за ноутбук, бо мені терміново треба було розказати казку Танцівниці, яка радісно чеберяла ручками-ніжками в мене під серцем. Казка написалася за день. А ввечері ми з Ігорем пішли на коротку прогулянку - розглядати різдвяні ілюмінації на сусідських будинках і парканах. За кілька днів я переглянула казку й вирішила відправити її Мар`яні Савці. А ще тижнів за два, перед самими пологами, примостившись на не надто зручному лікарняному ліжку, я відкрила пошту в телефоні й прочитала короткого листа від пані Мар`яни про те, що з казки буде книжка. І я танцювала - з великим животом, у піжамі й шльопанцях, у коридорі пологового.
Ця книжка присвячена, звісно ж, Данусі. І вона про радість.
 
Неймовірна Юля Пилипчатіна намалювала такі малюнки, такі малюнки, що хочеться показати вам уже всі й одразу, але я себе з усіх сил стримую. 
 
Книжка вже полетіла в друкарню. Сподіваюся, ще зовсім трішки, якихось два-три тижні, і я триматиму цю різдвяну казку в руках. І читатиму її донечці. Яка саме, до речі, танцює поруч.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage