Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Мій особистий "Зачарований ліс"

Talyashechka.blogspot   

А я зі своїми радощами ;-)

Сьогодні пост буде про мої враження від розмальовки "Зачарований ліс", від Старого Лева.

Ці розмальовки (є ще перша "Чарівний сад") прийшли до нас аж з Британії, дякуючи Джоанні Босфорд. Якось про першу я не чула і не бачила, а ось друга книжечка для мене стала надзвичайним відкриттям і захопленням!

Щодо авторки, то, як на мене, схожа вона на ельфійку якусь з "Хоббіта...", таке приємне, симпатичне обличчя)) Не дивуюсь, що вона могла створити подібні шедеври)) Дякую вищезазначеному видавництву за можливість познайомитись із нею та її працями.

"Зачарований ліс" я спочатку сприйняла як невеличкий мій каприз, який навіть не мала на думці замовляти та купувати, подумала, що у мене є чим зайнятись. Але на очі трапився запис Вікторії у своєму блозі, де так гарно було розказано і показано, що то воно таке є... А мені ж багато не потрібно)) Корочше кажучи, через 3 дні я мала на руках і книжечку, і олівці.

Мої враження та відчуття дуже важко висловити у парі-трійці слів.

Коли відкриваєш першу сторіночку в очі кидається записане-замальоване-закручене полотно і очі, як-то кажуть, розбігаються, з чого почати, чим малювати, як малювати?

Потім потихеньку доходить, що це ж твоя розмальовка, політ ТВОЄЇ фантазії, малюй як хочеш, якими хочеш кольорами, хай твої думки виливаються на папері.

Це не стандратна розмальовка, як би не банально звучало - розмальовуєш і прям пірнаєш туди, до дерев, до листочків, тваринок, комах... Ти малюєш і ось прямо бачиш, як із-за кущів мишка з"являється... Це неможливо передати, чи описати... Крім усього іншого, це не "суха" розмальовка, вона має свою історію, відтворивши її по-своєму маєш прийти до кінця і побачити, що ж там тебе чекає?

Я не можу назвати це простою книжкою. Малюючи ставиш ті кольори, які є в душі на той момент, от про що думаєш, те на папері і виливається... Совеня у мене вийшло, наприклад, веселеньким, бо яким ще у казковому лісі воно повинно бути?

Ще добре те, що ніхто вас не буде критикувати за невірно підібрані кольори, або відтінки, на те вона і ваша, що би створювати свій власний "Зачарований ліс".

Це, правда, небувале відчуття, мене дуже захопило, третій день відірватись не можу, палець з незвички болить, але хочеться ще і ще вимальовувати кожен листочок, кожну травинку...

До речі, щодо кольорів. Я замовила собі набір фірми Marco у кількості 50 штук, думала, буде забагато, аж ні, яяякраз для моєї фантазії вистачило! Аби на 24, або навіть на 36, було би мало, я так собі думаю. Багато хто малює гелевими ручками, це, мабуть, шедеврально! Але, як на мене, це дорожче і витрата пасти швидша, та кожному своє зрештою.

Що можу сказати... У наш теперішній важкий час, коли новини летять стрімкіше від вітру, коли у країні війна, може це і не найрозумніше фінансове вливання, але особисто мені цей "Зачарований ліс" потрібен був як повітря. Це моє: віддушина, відпочинок, поринання у інший вимір, у інші відчуття... Так, звичайно, про вишивання я не забула, камінці мої теж на місці, але розмальовка ця дуже вчасно з"явилась у мене.

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage