Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Книги для дітей, які повинні перечитати дорослі
Усі ми колись були дітьми, і час від часу так хочеться повернутися у той веселий і радісний період, коли можна було гратися цілими днями і засинати ввечері під улюблену книгу. Саме дитячі книги можуть не лише допомогти відчути себе дитиною, але й навчити чогось нового. Пропонуємо кілька книг для дітей, які варто перечитати дорослим.
 
1. «Аліса у Країні Див» Льюїса Керролла. Багато хто вважає, що ця історія була написана відразу для дорослих, а не для дітей. Але ця чудна розповідь про дівчинку, що потрапила у чарівну країну, припала до душі і великим, і малим. Окрім різноманітних вигадок, у творі заховано чимало філософських ідей.
 
2. «Країна мумі-тролів» Туве Янссон – підручник любові та ніжності, які не зникають з віком. Прочитавши у дорослому віці ці історії про маленьких білих бегемотиків, ви повернетесь у своє дитяче відчуття захищеності та в юнацьке захоплення світом.
 
3. «Пригоди Тома Сойєра» Марка Твена – саме та книга, яка дасть змогу згадати, що життя повне пригод і радості. А світ може змінити лише банка фарби, пензлик і трішки фантазії.
 
4. «Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері. Можливо ви не повірите, але зоряне небо та запах квітів – це все, що потрібно для щастя, чи хоча б гарного настрою. Маленький принц з усією своєю простотою та вірою в добро – персонаж, який пройшов повз роки і виховав кілька поколінь.
 
5. «Вінні Пух і всі-всі-всі» Алана Мілна. Іноді все, що потрібно в цьому житті – слоїчок меду і друг поруч. Вінні Пух і його компанія навчать навіть дорослих тішитися всьому навколо та задовольнятися дрібницями.
 
6. «Пепі Довга панчоха» Астрід Ліндгрен – заряд оптимізму і дитячого шаленства, коли очі загоряються від найменшого натяку на пригоду, а життя одразу наповнюється сонцем.
 
7. «Гобіт, або Туди і назад» Джона Р.Р. Толкіна. Незвичайні світи, які з’являються на сторінках твору, відкривають можливість поглянути на своє життя зі сторони.
 
8. «Пітер Пен» Джеймса Баррі – історія про мрійливого хлопчика, для якого весь світ – казка. Саме ця оповідка дасть змогу подивитися на життя з точки зору дитини, дещо наївної, але прямолінійної і відкритої. Можливо саме вона дасть змогу порозумітися з іншими.
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage