Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Басфорд Джоанна
Джоанна Басфорд - про свій "Чарівний сад"

Вже кілька тижнів я знала, що кількість проданих примірників моєї розмальовки «Чарівний сад» наближається (дивовижно!) до позначки 200 000. Сьогодні отримала мейл з підтвердженням: ми це зробили! ДВІСТІ ТИСЯЧ ПРИМІРНИКІВ! Навіть не здатна уявити, скільки це насправді книжок! Я дуже щаслива (і страшенно вдячна), що прихильники розмальовок по всьому світу так гарно сприйняли мою книжечку з чорно-білими малюнками. Це просто неймовірно!

Коли я тільки взялася за цей проект, то думала, що він буде перший і останній. На щастя, чудова команда фахівців із «Лоуренс Кінґ» майстерно перетворила купу моїх чорнильних малюнків на книжку, яку можна придбати всюди на Землі! Я рада і вдячна, що працюю саме з ними, і тепер не можу дочекатися, коли вийде моя наступна розмальовка – «Зачаклований ліс» – десь на початку 2015. А далі? Сподіваюся, невдовзі я зможу повідомити вам ще одну прекрасну новину…

А зараз я покидаю Studio Pup і вирушаю з Еві на святкову прогулянку, під час якої, напевно, або й певно, рахуватиму собі песиків і робитиму всілякі інші приємності на тему: «Я щаслива і я ще знаю!»

Ну і давайте рухатися до мільйонної позначки, еге ж!

Цьомки

Дж.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage