Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
10 книг, які допоможуть позбутися осінньої депресії
За матеріалами Аdme
 
Вересень прийшов не лише з дощем та холодом, а й сумним настроєм та бажанням тепла і любові. Щоб трішки розвіяти цю осінню меланхолію пропонуємо 10 книг, які допоможуть відволіктися від похмурої погоди за вікном.
 
1. «Ліки від меланхолії» Рея Бредбері  - збірка різних оповідань, які об`єднує одна думка: як би погано не було, завжди має бути місце для надії та дива. 
 
2. «Троє у човні (не кажучи про пса!)» Джерома Клапка Джерома – гумористична повість, написана понад 125 років тому, і досі викликає посмішку на обличчях читачів, тому обов`язково покращить Вам настрій осіннього дня. 

3. Ще один комедійний твір – усім відомий роман  Іллі Ільфа та Євгена Петрова «12 стільців». А щоб підсилити ефект, подивіться екранізацію книги :)

4. «Мандрівний замок Хаула» Діани Вінн Джонс – класична, але неймовірно дотепна казка про диво, яке чекає на кожного з нас, і часто у найбільш несподіваний момент.
 
5. «7 таємниць успіху. Історія надії» Річарда Вебстера – книга, передовсім, про віру в себе та в людей навколо. Це свого роду порадник, який навчать бачити у всьому хороше, добірка правил, які можуть радикально змінити ваше життя.
 
6. «Правила виноробів» Джона Ірвінга – історія постійних змін, коли замість однієї життєвої платформи з`являється інша, коли щоразу змінюється оточення та люди, а смуток чергується з радістю. Історія, яка показує: не все нове – погане, а після дощу завжди з`являється сонце.
 
7. Кінґслі Еміс подарував світові чудовий роман «Щасливчик Джим». Головний герой має мрію, і щоб її досягти, мусить миритися з рутиною роботою. Але все змінюється того дня, коли він зустрічає дівчину...
 
8. Елізабет Ґілберт здобула світову славу завдяки роману «Їсти, молитися, кохати» - історії про те, як знаходити радість у дрібницях, коли здається, що життя ось-ось закінчиться, як не втрачати надію та як розірвати рутинне коло і насолоджуватися життям на повну силу.
 
9. «Вафельне серце» - твір із дивною назвою, написаний норвезькою письменницею Марією Парр, розповідає історію двох дітей, абсолютно протилежних за характером – непосидючої Лени та спокійного Трілле. Вони разом граються, потрапляють у різні пригоди, вдають із себе вуличних музикантів, будуть Ноїв ковчег та із задоволенням їдять вафлі. Вони – друзі-нерозлийвода, до поки все не змінюється. Що переможе: драма чи дружба? 
 
10. Марк Леві у своєму творі «Кожен хоче кохати» показав – коли нічого не залишається, потрібно шукати кохання. І все у вас буде добре :)
 


Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage