Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
Йо-хо-хо і плямка рому
Random
«Піднімаймо вітрила і гайда в нову подорож!», - саме так може звучати лозунг нової книги Іана Вайброу про Малого Вовчика та його товаришів. А як може бути інакше? Адже літо – час моря і пригод. Тож видати «Піратську книгу…» зараз – дуже хороше рішення.
 
Отже, наш Малий Вовчик уже встиг і правила поганців вивчити, і привидознавством захопитись, і навіть детективом пробував. А тепер його потягнуло до моря. Чому? Бо там можна надибати цілу купу пригод та веселощів. А ще тому, що батьки Малого Вовчика надіслали йому вимогу, ні – ВИМОГУ знайти скарби давнього предка, якого й самі навіть не знали.
 
І знову на юних звірят – допитливого Малого Вовчика, силача Нормуса, маленького Гаврика Воронька, вірного Репетуна та невгамовного Чухлю (ох уже цей вередливий малюк…) – чекає безліч пригод, небезпек і, звісно, велика винагорода. І карта-загадка, і морська подорож, і злі пірати, і справжнісінький скарб! А що найсмішніше, знову ця малеча дасть прочухана пану Крутихвосту – хитрому лису, який псував усім життя і у кількох попередніх книгах про Малого Вовчика. Хоча треба визнати, кмітливість цього хитруна заслуговує на повагу.
 
Ця книга, як і всі попередні, не лише історія про пригоди маленьких звірят. Вона покликана навчити діток сміливості, віри у власні сили і добро, вірності у дружбі та взаємодопомоги. У розповідях Іана Вайброу йдеться не про пошук скарбів чи розгадку якоїсь таємниці, тут радше завуальована тема пошуку себе в цьому світі, особистого росту – морального, емоційного, культурного. Кожен персонаж прагне стати КИМОСЬ: Малий Вовчик хоче, щоб батьки його поважали, Нормус тренує фізичну силу, Репетун – зробить усе заради друзів, Гаврик намагається набратися сміливості, а Чухля – хмм…, він ще просто малюк, хоч і добре стріляє з гармат ;-)
 
А вся ця історія з піратством – це прекрасний спосіб зацікавити читачів, бо хто ж з нас у дитинстві не зав’язував одне око пов’язкою і не вважав власну ванну кораблем :-)
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage