Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
«Покладайся на свої тваринні інстинкти»
Random
Четверта книга Іана Вайброу про Малого Вовчика – унікальна суміш детективу, пригод, містики та наукової фантастики. Зникнення привидів, таємничі викрадення, найновітніші технології, генна модифікація – все це в одному флаконі. І чи впорається Малий Вовчик з друзями зі всіма справами, чи розкриє всі злочини та таємниці, чи впіймає поганців та знайде привид дядечка Вовчила-Хижачила?
 
Отже, Малий Вовчик вирішив створити «Лісове розшукове агентство жовтооких детективів». У своїх смішних та веселих листах він розкриває таємниці детективної справи: «Покладайся на свої тваринні інстинкти», «Користуйся усіма природним органами чуттів, як-от: очі, вуха, хвіст, ніс, язик» тощо. І попри всі переконування в ефективності новітніх машин-детективів, Малий Вовчик вважає, що все таки власне чуття та думки важливіші.
 
Смішно було читати про Жерлока Хохмса (здогадуєтесь на кого натяк?): далеко не молодий чоловік, який всюди ходить зі своєю машиною-слідопитом і вважає себе надзвичайно розумним і успішним детективом (хоча це абсолютно не так), а виявляється звичайним хвастуном та боягузом.
 
А до чого геніальна і водночас дивна розгадка «таємничих викрадень»: схрещення різних тварин задля смачного обіду для лиса. Цей пан Крутихвіст просто злий геній. «… Я уже створив лева-вегетеріанця, поєднавши його з ягням. Фазана я поєднав з мисливським собакою… Я схрестив їжака з косметичною сумочкою….» і багато інших селекційних процесів.
 
Але і Малий Вовчик не промах. Він разом з Репетуном стали чудовими детективами, Нормус – винюхувачем підказок, Гаврик забезпечив підтримку з повітря, ну а Чухля …. залишився просто впертим капосником Чухлею.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage