Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Маленькі та геніальні
Random

Главком 

Вони геніальні у своїй справі. Вони навчилися не лише добре робити те, що люблять, а ще й непогано заробляти на цьому. Вони амбіційні та самодостатні. А ще вони - діти. Ці малюки змогли досягти того,  на що багатьом з нас потрібні десятиліття. Хто вони, ці геніальні діти?

Наймолодша художниця, яка входить до Національної асоціації художників Австралії, працює в техніці абстракціонізму. Вона представила свою першу професійну виставку «Диво кольору» з 30 робіт чотири роки тому. Її роботи зберігаються у багатьох колекціях по всьому світу, і їй лише вісім років. Звати цю художницю Аеліта Андре. За словами батьків дівчинки, мистецтвознавця та фотохудожника, Аеліта почала цікавитись малюванням з 9 місяців - раніше, ніж пoчала говорити.

  

Кім Унг Йонг – наш найгеніальніший сучасник. У віці двох років він говорив на п’ятьох мовах, у три роки – з легкістю розв’язував алгебраїчні вправи та завдання з диференціалами. Замість початкової школи навчався на факультеті фізики в одному із корейських університетів. Ще в дитинстві він малював картини, писав вірші. Коли Кіму виповнилося 8 років, він отримав стипендію на навчання від NASA. У книзі рекордів Гіннеса  він зазначений як найрозумніша людина у світі з IQ210. Зараз Кіму  52 роки.

 

Наймолодшою співачкою вважається дівчинка з Молдови – Клеопатра Стратан. Зараз дівчинці 13 років, але її музична кар’єра розпочалась у трирічному віці, коли вона випустила перший сольний альбом, отримала премію MTV та виступила із двогодинним концертом перед великою аудиторією. На той час гонорар Клеопатри становив 1000 євро.

 

А от 10 річний Адіб Аль Блуши навчається в університеті сучасної  науки і технологій ОАЕ та консультує спеціалістів із космічного центру в Алабамі. Коли йому було шість, Адіб вдосконалив батьків протез ноги, зробивши його водостійким. Через рік – сконструював робота, який виконує хатню роботу. На сьогодні у доробку хлопчика близько десятка винаходів, серед яких і ремені безпеки для літаків із датчиком для вимірювання пульсу пасажира.

 

Мейхем Кайзер. Їй усього п’ять років, але найвідоміші зірки світу виходять на червону доріжку у сукнях її дизайну. Так, маленька Мейхем – наймолодший дизайнер одягу. Популярною  ця дівчинка стала два роки тому, коли  її матуся почала публікувати у  своєму блозі  фото із паперовими сукнями доньки. Це зацікавило компанії одягу, і тепер провідні дизайнери працюють із маленькою Мейхем: вона створює паперові моделі одягу, які стають основою для справжніх суконь.

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage