Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Я обожнюю тварин та люблю спостерігати за ними у повсякденному житті. І дуже помітно, що тварини мають свої характери, особливо це помітно серед песиків. Вони дуже відрізняються не лише породами, зовнішнім виглядом, але й своїми звичками та поведінкою. Тому персонажів списувати було досить легко, спостерігаючи за песиками друзів чи просто, коли їх вигулюють на вулиці, або ж переглядаючи кумедні відео про тварин. В дитинстві у мене завжди були домашні улюбленці: котики та песики. Проте зараз у зв'язку з частими переїздами, домашніх тваринок, на жаль, немає. Я дуже хочу в майбутньому завести домашнього улюбленця. Але поки ця мрія втілилася у моїх книгах. Перша частина була про котиків, а другий віммельбух присвячений саме песикам. Вони завжди привітні та неймовірно віддані своїм господарям. Мати песика — це дійсно мати справжнього друга зі своїм унікальним характером. Чи не так?

Дітлахам буде цікаво читати та розглядати цю книжку, оскільки вона містить багато захоплюючих, кумедних пригод та яскравих ілюстрацій. Вони зможуть розглядати різноманітні сцени, вигадувати власні історії та весело проводити час, досліджуючи кожну сторінку.

А маленьке грайливе Лисенятко з'явилося у цій книжці як новий, та повністю протилежний по характеру, персонаж, який додає ще більше різноманітності та цікавості до історії. Воно створює нові можливості для пригод та взаємодії з іншими героями. Хитре Лисенятко страшенно полюбляє діймати песиків своїми витівками та додавати пригод у буденність жителів Гав-Пук-будиночку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage