Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Рудюк Анастасія

Скільки разів за життя вам казали, що гроші — не головне? Головне самореалізація, дружба, сім’я, адже це робить нас справжніми людьми. Втім без правильного менеджменту фінансів, часто наші думки крутитимуться навколо грошей та їхньої постійної нестачі. Старий Лев підготував для вас підбірку книг з фінансової грамотності про блокчейн, перший мільйон та гакерів, які засновують світові компанії.

Чільне фото Getty images

«Пес на ім'я Мані, або Абетка грошей», Бодо Шефер

Чи це книжка для дітей? Так. Чи є там інформація, яку не знають дорослі? Стовідсотково! Фінансовий консультант Бодо Шефер пояснює як правильно розпоряджатися грошима на прикладі маленької дівчинки Кіри та її собаки Мані. 

«Пес на ім'я Мані, або Абетка грошей» — це основи фінансової грамотності, що описані за допомогою захопливої історії. Книжка ідеально підійде тим, хто лише починає ознайомлення з тим, як працюють гроші та економіка. А також її буде цікаво читати з дітьми й разом навчатися.

 

«Шлях до фінансової свободи», Бодо Шефер

Мрієте про всіх перший мільйон, але це здається недосяжним? Ви можете цього досягти за 8 років, якщо почнете працювати над фінансовою грамотністю вже сьогодні. Так стверджує вже згаданий автор Бодо Шефер. Втім він не лише дає багатослівні обіцянки про перший мільйон, заможну старість та забезпечене майбутнє. Автор також дає покроковий план як цього досягти.

Все просто: читаєте книжку «Шлях до фінансової свободи», виконуєте всі пункти й насолоджуєтесь власною фінансовою стабільністю. Книжка для тих, хто прагне вийти на новий рівень менеджменту фінансів. А отже, для всіх.

 

«Економіка бунтівників. Уроки креативності від піратів, гакерів, бандитів та інших неформальних підприємців», Алекса Клей Кіра та Майа Філліпс

Що перше спадає на думку, коли ми говоримо про багатомільйонні компанії? Кремнієва долина, стартап-культура, Стів Джобс та Марк Цукерберґ. У нас є чітка асоціація, що всі успішні компанії родом з Каліфорнії, їх засновували в гаражі, а керівники обов’язково вчились в Гарварді чи інших престижних університетах.

Втім автори книжки «Економіка бунтівників» руйнують цей стереотип. Адже успішні компанії засновували також в маленьких таїландських квартирах й у в’язницях Сомалі. Ця книжка для справжніх бунтарів та бунтарок, які не хочуть йти за правилами, а натомість створюють їх самі.

 

«МВА за 10 днів», Стівен Сільбіґер

Люди витрачають десятки тисяч доларів та кілька років навчання, аби отримати ступінь MBA. Це справжнє звання у світі стартапів та великих компаній, адже програма навчання об’єднує навички маркетингу, фінансової грамотності, етики та стратегії. Стівен Сільбіґер також інвестував гроші й час на те, щоби отримати ступінь MBA. І написав після цього книжку, аби ви також змогли засвоїли ці коштовні знання!

«МВА за 10 днів» — це покроковий план для тих, хто цікавиться власним професійним розвитком в компанії або ж прагне заснувати власну. В книжці покроково викладена інформація з фінансової грамотності, маркетингу та етики, за яку платять шалені кошти.

 

«Блокчейн-революція. Як технологія, що лежить в основі біткойна та інших криптовалют, змінює світ», Дон Тапскотт та Алекс Тапскотт

Блокчейн, NFT, криптовалюта. Мабуть, всі чули вже про ці терміни. Втім мало хто знає, що вони означають насправді та як ці технології змінять наш світ. Автори книжки «Блокчейн-революція» пояснюють, що таке блокчейн та як він врешті впливає на життя.

Книжка буде корисною тим, хто лише розпочинає своє знайомство з блокчейн-технологіями. Адже нам усім потрібно тримати руку на пульсі та відстежувати світові тренди, які формуватимуть нашу реальність.

 

Пам’ятайте, нам із вами потрібно підтримувати й відбудовувати економіку країни опісля перемоги. А для цього нам потрібна фінансова грамотність та впевненість у своїх силах. Старий Лев бажає вам продуктивних читань!

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage