Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Роман Террі Пратчетта та Ніла Ґеймана перетворять на серіал
The VergeФото – ВВС  
 
Всесвітньовідомий роман «Добрі передвісники» (також «Добрі знамення»), який 1990 року написали Террі Пратчетт та Ніл Ґейман, незабаром вийде на екрани у вигляді шестисерійної стрічки. Адаптацією твору для телебачення займеться сам Ніл Ґейман. 
 
«Ми з Террі домовились, що ми будемо працювати над «Добрими передвісниками» тільки разом, – розповів Ніл Ґейман. - Усе, що мало бути написане, до останньої дрібниці, ми мали вирішувати у співпраці».  Саме тому письменник відмовився екранізувати твір після смерті Террі Пратчетта у 2015 році. Але це рішення змінилося, коли давній друг і помічник Пратчетта  Роб Уілкінс передав Ґейману передсмертний лист Террі, де автор наполягав на тому, щоб Ґейман самостійно адаптував роман для телевізійних екранів. 
 
У романі йдеться про початок апокаліпсису. Його намагаються зупинити головні персонажі – демон Кроулі та янгол Азірафаель, які звикли жити серед людей та мають на землі власний бізнес і власне комфортне життя. 
 
У 2002 році режисер Террі Гілліам робив спроби екранізувати книгу з Джонні Деппом і Робіном Вільямсом у головних ролях.  Але проект так і не був реалізований. У 2014-му твір адаптували для BBC Radio 4.  
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage