0(800) 501 508
 
Цілодобово
Кошик 0 грн

Новина

по:
В період з:
Майстер-клас із приготування коктейлів за «Книгою бармена»
Давно мріяли навчитись готувати найкращі коктейлі? Та ще й так, як це роблять професійні бармени? Тоді ця новина для вас! «Видавництво Старого Лева» запрошує на ексклюзивний майстер-клас з приготування коктейлів, що відбудеться 11 червня о 19.00 у «The Room Wine Bar» (Львів, вул. Л. Українки, 18). Вхід лише за попередньо реєстрацією та оплатою участі у майстер-класі. Вартість участі у майстер-класі: 325 грн. Кількість місць обмежена.
 
Про мистецтво бути барменом, про історію виникнення та еволюції найвідоміших коктейлів та про те як вдало поєднувати інгредієнти та чаклувати над напоями так, щоб вони не лише виглядали неймовірно, але й смакували – розказує «Книга бармена. Основи приготування коктейлів». І саме за нею, у супроводі професійного бармена, учасники майстер-класу готуватимуть 2 напої: коктейль «Hotel Nacional Special» (ром, лаймовий сік, ананасовий сироп, абрикосове бренді, лід) та «Revolver» (бурбон, кавовий лікер, апельсиновий бітер, лід, апельсинова цедра). Кожен гість заходу матиме своє робоче місце, за якиму режимі воркшомуготуватиме напої і, звісно, дегустуватиме їх!
 
Окрім того, всі гості відвідувачі отримають унікальну можливість придбати «Книга бармена. Основи приготування коктейлів» зі знижкою - 15%.
 
Вартість участі у майстер-класі: 325 грн.
Обов’язковою є попередня реєстрація та оплата майстер-класу за посиланням.
Тільки для повнолітніх.
 
Джеффрі Морґенталер, автор книги «Книга бармена. Основи приготування коктейлів», здобувши диплом архітектора, несподівано обрав справою життя своє хобі — барменство. І досягнув неабияких висот! У цій книжці автор, якого зараз заслужено вважають одним із найзнаменитіших барменів, розкриває перед нами таємниці світу напоїв: які обов’язкові елементи смачного коктейлю, до яких деталей слід проявити увагу, які компоненти краще приготувати самотужки, а які — придбати. Історії виникнення найвідоміших коктейлів, особливості виготовлення і застосування компонентів (соків, сиропів, гарнішів, настойок), техніки змішування напоїв і, звісно ж, рецепти — усе це ви знайдете у цьому посібнику — першому в Україні спеціалізованому виданню для барменів.
Книжка буде корисною не лише для професіоналів, а й для аматорів — людей, які мріють навчитися готувати смачні напої.
Вам може бути цікаво
Більше, ніж інструмент для письменників: Як митець виготовляє скульптури з друкарських машинок
Ернест Гемінґвей: читати, слухати, дивитися
Перформанс «Вірші ночі» за участі Мар’яни Савки, Сергія Осоки та Тріо «Мар’яничі»
Кав’ярня від А до Я: на які питання відповідає креативний нотатник для дітей «Кав’ярня. Мій перший бізнес»
Презентація книжки Ірини Савки «Три Марти»
Зі смаком і сенсом. Business talk про книжку «Кав'ярня. Мій перший бізнес»
stary_lev Стежити
дописів читачів