Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

З вуст наймолодшої читачки: «Привіт, це я!» або Чого мене навчила Уда
Книжка «Привіт, це я!» дуже сподобалася своїми героями та пригодами. Особливо тішить оформлення книги у вигляді щоденника: чимало сторінок виглядають так, ніби написані рукою. Дуже багато малюнків, наче намальовані олівцем, - вони кумедні :)
 
Основні герої книги – Уда, її подруга Геллє та подружжя Шманьків. Хочу розказати більше про Уду. Уда – дівчинка середнього росту – вчиться у 3-му класі. У школі в неї з уроками все добре, окрім письма. Також Уда гарно малює. У  мене навпаки: все чудово з письмом, але важкі завдання з малювання виходять так-сяк :(
 
Ще Уда – це дівчинка настрою: хоче – залишається вдома, хоче – на Платформі гуляє. Платформа - це така дерев'яна споруда, розміщена високо між деревами, яку збудували тато Геллє. Я б теж хотіла побудувати таку Платформу у лісі, з неї дуже гарно спостерігати за чимось через бінокль. Уда любить шпигувати, а хто ж не любить? Вона обожнює різні пригоди, а ще – приймати рішення самостійно.
 
Цікаво, що батьки не дозволяють Уді їсти солодощі кожного дня, це можна тільки щосуботи. Так я не дуже хочу. Хоча мені подобається, що у суботу солодощів можна їсти скільки завгодно, але в інші дні взагалі нічого - мені це не підходить. Ось вчора я з'їла всього лиш одне морозиво і не можу дочекатися, коли мені можна буде сьогодні знову його з'їсти.
 
У книжці є багато корисного. Я зрозуміла, що для того, аби бути крутим, не треба поводити себе як дорослі. Достатньо просто щось робити добре. Наприклад, Гальвард та Даґ (двоюрідні брати Уди) палили за домом, і їм здавалось, що вони круті, а насправді їм було від цього тільки гірше. Адже куріння лише здоров’я псує. А без здоров'я потім нічого не буде, і замість мандрівок чи розваг, наприклад, доведеться лікуватися. Це не добре.
 
Іноді Уда робить помилки, як і всі люди, але потім все ж виправляє їх, і над кожною помилкою дуже добре думає. Я погоджуюсь з тим, що треба добряче над помилками думати. Іноді, коли ти намагаєшся виправити їх, не обдумавши, виходить ще гірше.
 
Уда довго не засинає у вечері, і у мене теж так буває. Я ходжу по кімнаті, потім іду в кухню, дивлюся на годинник та знову йду спати. Я хочу занести це у список найнудніших речей. Уда обіцяла скласти такий список, але не зробила цього. А я спробую зробити J
 
Аліна Орлова, 7 років
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage