Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
А який ви читач?
 
Усі ми різні у житті, у наших думках та вчинках. А ще ми дуже різні у тому, як ми читаємо. Хтось звик читати під час обідньої перерви, хтось перед сном, а для когось немає нічого кращого, ніж читати у транспорті. А до якого типу читачів належите ви?
 
Справжні фанатики читання. Такі люди не можуть прожити без книги й дня: читають під час сніданку, обідньої перерви та перед сном (а іноді й усю ніч), під час поїздки у транспорті, та навіть беруть кілька «свіженьких» книг у відпустку.
 
Однолюби. Віддані своєму списку книг. І навіть якщо вони цікавляться книжковими новинками в улюбленому жанрі та читають бестселери, однолюби у будь-якому випадку будуть доводити, що немає нічого кращого за старі й давно прочитані твори.
 
Любителі книжкових посиденьок. Такі читачі не дуже захоплені самим процесом читання, але вони обов`язково ознайомляться із новинками видавничого ринку. Адже, по-перше, читати зараз модно, по-друге, орієнтуючись у галузі, можна легко підтримати розмову. А ще це чудовий спосіб долучитися до різних книжкових клубів та завести нові знайомства.
 
Укладачі списків. Такі люди не лише багато читають, а й ретельно відбирають книги. Вони відслідковують рекомендації у різних ЗМІ, укладають списки книг, які повинні прочитати. І щоразу ці списки стають все довшими й довшими. Адже хороших книг так багато!
 
Модники. Вони не лише обирають для читання книжкові бестселери, а й з радістю використовують найновіші «рідери» та різні програми для читання на своїх ґаджетах.  На думку таких читачів, не обов`язково мати велетенську бібліотеку вдома, достатньо просто завантажити бажані книжки на свій телефон.
 
Захоплені читачі. Після розмови з ними ви дізнаєтеся про книгу все. Вони не лише хвалитимуть сюжет, майстерність письменника,  образи персонажів, а й із задоволенням цитуватимуть улюблені уривки.
 
Колекціонери. На їхніх поличках можна знайти книги будь-якої тематики, і не всі з них виявляться прочитаними або дочитаними до кінця. Такі люди можуть читати кілька книг одночасно, щоразу переходячи від однієї до іншої. Тому не дивуйтесь, якщо ви побачите в їхніх руках спершу історичну книгу з купою сухих фактів, а потім жіночий роман. «Колекціонери» змінюють книгу відповідно до свого настрою. 
 
Любителі фактів – реалісти у житті. Адже їм цікаво читати про реальних людей та події, що відбувались у минулому. Тому вони з радістю віддадуть перевагу документальним книгам чи біографіям, пропускаючи повз свою увагу любовні романи чи фантастику.  
 
 Головне зображення - кадр з фільму «Нікчемний я - ІІ»
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage