Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Лугова Анна
Вивчаємо Всесвіт: книги про космос для будь-якого віку
«Космос» з грецької означає «порядок», цим словом позначали Всесвітній Лад. Загалом, космос — скупчення галактик, розкиданих у просторі та часі на величезній відстані. Сьогодні слово «космос» вживають, маючи на увазі простір за межами Землі, а космологія – це наука про Всесвіт. Виникнення, існування та розміри космосу вважаються найбільшою таємницею та найцікавішою історію світу. «Видавництво Старого Лева» із задоволенням знайомить читачів із космосом з дитинства: багато дітей захоплено слухають історії про космічний простір, які батьки читають на ніч, та й дорослі радо дізнаються щось цікаве про нього.
 
Чільне фото  T2 SCIENCE & MATH EDUCATION
 
Ми підготували для вас добірку книг про космічні пригоди для читачів будь-якого віку: від найменшого до найстаршого.
 
Професор Астрокіт і неосяжний космос обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
 
Професор Астрокіт і неосяжний космос
Вік: 6+
 
Всесвіт дуже складний та неосяжний. Усі ми часто замислюємося над тим, як там все влаштовано. Із чого зроблені зорі? Яке на дотик Сонце? Чи є життя на інших планетах? Саме час відправитися у космос та дослідити його разом з професором Астрокотом!
У цій книзі ти дізнаєшся багато нового та цікавого про Всесвіт, Сонячну систему, космос, планети та галактики. Довідаєтеся, як подорожують космосом професіонали та для чого надягають скафандри. Зможете зрозуміти, з яких механізмів зроблена ракета та як вона злітає у космос.
 
Отож, пристебніть паски безпеки — ми вирушаємо у захопливу мандрівку.
 
 
 
 
 
Моя подруга з темної матерії
Вік: 9-14
 
Люди, які вивчають космос, часто дискутують на тему Всесвіту. Вони обговорюють свої думки щодо того, як народжуються зірки та з чого складається темна матерія. Такі розмови стали буденними для нашого головного героя, адже він з родини астрофізиків. У нього вдома є телескоп, а кімната й сама виглядає, наче космос.
 
Темна матерія – одна з найбільших таємниць у світі, і одного разу нізвідки у кімнаті хлопчика з’являється незвичайна дівчина, яка запевняє, що вона… з темної матерії.
 
У книзі Кирила Безкоровайного на вас чекає історія про дружбу, наукові відкриття та цікаві подорожі.
 
 
 
Серія книжок Стівена та Люсі Гокінґів про Джорджа обкладинка
1,320 грн1,122 грн
У КОШИК Icon
 
Серія книжок Стівена та Люсі Гокінґів про Джорджа
Вік: 10-15
 
Стівен Гокінґ – фізик, відомий своїми дослідженнями в астрофізиці, зокрема теорії чорних дір та популяризації наукових знань. Він та його донька Люсі запрошують вас у подорож Всесвітом, в якій ви дізнаєтеся про цікаві речі, знайдені марсоходами на червоній планеті, що таке потрійні зоряні системи та чому не можна стрибати на кометі, яка мчить крізь космічний простір.
 
Ми часто думаємо над тим, чому саме на Землі зародилося життя. Можливо, на інших планетах також живуть люди? Чи зможемо ми колись познайомитися з інопланетними істотами?
 
Серія з шести книг про Джорджа – це відповіді на ці питання, а ще – неймовірні пригоди, загадки, виклики та космічні місії.
 
 
 
Комплект з двох книжок Доржа Бату  обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
 
Книжки Доржа Бату про Франческу
Вік: 18-100
 
Комплект складається з двох книжок Доржа Бату «Франческа. Повелителька траєкторій» та «Франческа. Володарка офіцерського жетона».
Книги автора особливі тим, що ці історії реальні. Дорж Бату розповідає про роботу в Центрі керування польотами Національного управління з аеронавтики та досліджень космічного простору США.
 
Автор працював ведучим новин і репортером з гарячих точок, тому він має великий обсяг знань та досвід. Його книжки наповнені історіями про дружбу, любов, афери та спецоперації. Найбільшу увагу він приділяє саме роботі в команді, адже дуже важливо допомагати одне одному та бути поруч у потрібний момент, особливо якщо йдеться про дослідження космічного простору
 
Дорж, його напарниця Франческа, полковник Вескотт, Сара та професор Рассел постійно потрапляли у цікаві історії. Учасники командного центру управління польотами НАСА стають героями, отримують офіцерські звання та разом рятують світ й одне одного.
 
 
Танець недоумка
Вік: 18-100
 
Космічний простір вивчають багато людей. Це дуже важка праця, і деякі явища у космосі досі вважаються таємницею. Головний герой книги, космічний біолог Гіль, залишився без роботи, без грошей та на межі розлучення. До всього цього не вистачає захворіти – ах так, здається, у Гіля висока ймовірність того, що проявиться спадкова генетична хвороба.
 
Але одного разу нізвідки Гіль отримує пропозицію роботи. Наукова експедиція на далеку планету вирішила б всі проблеми одночасно: хороші гроші, медична страховка, мінімальні ризики.
 
Чи зможе Гіль зважитися летіти? Чи буде це рішення правильним? І що чекає на нього на цій новій планеті? Про це читайте у книзі «Танець недоумка» Ілларіона Павлюка.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage