Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
Відкрили «Косий провулок»
Уже з липня діти і дорослі з усього світу можуть відчути себе чарівниками і відвідати Косий провулок - знамените місце творів Джоан Роулінг. Відтепер «Косий провулок» у студії Universal в Орландо (США) відкритий.
 
Тут на відвідувачів чекає безліч чарівних магазинчиків з силою-силенною магічних речей, ресторани і кафе, де можна посмакувати різні страви з «Поттеріани».
 
Створили таке диво два дизайнери - Едуард Ліма та Мірафора Міна. Саме вони спершу намалювали все на папері, а потім втілили усе це в життя: підлога, тканина, вивіски, шрифти - весь Косий провулок. Дизайнери працювали понад 2 роки, адже, на відміну від фільму, в реальності Косий провулок значно більший.
 
«Навіть коли ми робимо книгу, яка просто стоїть на полиці у фільмі, то продумуємо не тільки обсяг і обкладинку, а й створюємо для неї свій стиль, наприклад готики або вікторіанської епохи. Ось для магазину братів Візлі «Всілякі чарівні штуки» ми шукали упаковки для феєрверків 1970-х років: подумали, що нам підійдуть тільки вони» - розповідають дизайнери.
 
Щоб потрапити у Косий провулок, треба приїхати зі старого парку на «Хогвартс-експресі» зі станції Кінг-крос. А на потрібній платформі, як і у фільмі, пройти крізь стіну. Вітаємо, ви у чарівному провулку!
 
   
 
     
 
   
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage