Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
У музей, не виходячи з дому
Ми живемо у дивовижний час – інформація стає все більш доступною, оприлюднюються засекречені десятиріччями документи, ватиканська бібліотека оцифровує свої прадавні архіви і викладає у загальний доступ, найбільші університети пропонують безкоштовні курси для студентів з усього світу. На черзі – музеї, які зберігають найвизначніші пам`ятки людства. Бажаєте прогулятися Лувром чи природничим музеєм у Вашингтоні? Це можна зробити прямо зараз, без віз та квитків, адже найбільші виставкові зали світу створили інтерактивну версію своїх експозицій. Насолоджуймося! 
 
 
 
У національній галереї мистецтв зібрана одна з найкращих колекцій у світі. Тут представлені картини, скульптури, предмети інтер'єру американських і європейських майстрів. У західній будівлі музею зібрані роботи від середньовіччя до кінця ХІХ століття. Там ви побачите шедеври Рембрандта, Моне, Ван Гога, да Вінчі. А східна будівля вміщує твори сучасного мистецтва: Пікассо, Матісса, Воргола.
 
 
Мистецтво, історія, подорожі і пригоди – у першому за відвідуваністю музеї кожен гість може знайти місце до душі. Вже саме приміщення Лувру – осередок культурної спадщини людства, адже раніше воно служило домом для французьких монархів. Ви зможете повністю зануритися в атмосферу і прогулятися поверхами цієї величної споруди. На жаль, у віртуальній екскурсії доступні далеко не всі зали.
 
 
 
Національна галерея стала героєм багатьох британських фільмів. Вона зберігає у своїх залах дивовижні шедеври західноєвропейського живопису XIII – початку XX століття. Тут можна побачити дорогоцінні зразки мистецтва – картини Тиціана, Рубенса, Лоррена, Тернера і багатьох інших. Тут можна ознайомитися не тільки з предметами мистецтва, а й з величною спорудою музею.
 
 
Головний католицький музей світу. Духовний і культурний центр. Не можливо передати у відеозйомці або на фото всієї краси і величі цього місця. Але, тим не менш, Ватикан прочиняє завісу таємниць і впускає гостей у свої скарбниці. У віртуальному турі представлена Сикстинська Капела, по якій ви зможете погуляти та побачивши всі елементи оздоблення і фресок, а також ряд залів музею. Їх ви зможете роздвитися тільки за допомогою фотографій і описів.
 
 
 
Це величезна приватна колекція людини, яка вирішила, що мистецтво повинне належати світу. Тут зберігаються полотна Вермеєра, Гойї, Ван Дейка, Тиціана, Ель Греко та багатьох інших західноєвропейських художників. Відзначають, що цей музей відомий не тільки експозицією, а й чудовою атмосферою.
 
До теми. Купити книгу "Як розмовляти з дітьми про мистецтво ХХ століття" 
 
Що можна очікувати від генія-сюрреаліста? Його музей, до створення якого він особисто доклав зусиль, – справжній витвір мистецтва. Заплутані лабіринти, тераси і сцени – завдяки інтерактивній версії ви зможете спостерігати частину цієї краси. Музей припаде до душі всім, адже з Сальвадором Далі не занудьгуєш.
 
 
 
Маленька галерея в невеликому італійському містечку. Все  було би банально і просто, якби це містечко не було Флоренцією, місцем для життя і творчості найвидатніших талантів епохи Відродження. Галерея Уффіці зберігає пам'ять і шедеври століття, коли Європа пробудилась після похмурого сну середньовіччя і повернулася  знову до оспівування краси і цінності людської особистості.
 
 
У музеї зберігаються понад 126 млн. зразків рослин, тварин, копалин, мінералів, порід, метеоритів, а також археологічних і культурних артефактів. Прогулявшись його коридорами, ви зможете побувати у залі динозаврів, розглянути алмаз Хоупа – найвідоміший дорогоцінний камінь Нового Світу, та й сама будівля музею варта того, щоб її відвідати.
 
 
«І все-таки вона крутиться!». Музей, присвячений пам'яті великого бунтаря свого часу – фізика Галілео Галілея. У його кімнатах можна відшукати не тільки предмети, створені або пов'язані з життям вченого, а й побачити науковий музей, в якому можна простежити шлях розвитку тих чи інших звичних для нас речей. Це цілий атракціон, який знаходиться у палаці XII століття.
 
 
Усім завжди цікаво подивитися зблизька на відому особистість. Цю схильність дуже вдало перетворила на прибутковий бізнес Марі Тюссо ще 200 років тому. Тепер же наявність власного двійника у цьому знаменитому музеї  вважається честю не меншою за власну зірку на Алеї зірок.
 
 
 
Чи не найвизначніша споруда США, будинок і робоче місце американських президентів, найпопулярніше місце за відвідуваністю у Вашингтоні. Білий дім відкриває завісу таємниць і пускає глядачів у деякі свої кімнати. Це один із перших віртуальних музеїв, тому немає красивих і зручних інтерактивних кімнат. Але тим не менше ви зможете відвідати баскетбольний майданчик, тенісний корт, галявину для гольфу, басейн, кінотеатр, бігову доріжку і зал для боулінгу. На жаль, знаменитого круглого кабінету у віртуальному турі немає.
 
 
Google Art Project - це найбільша інтернет-платформа, через яку ви отримуєте доступ до найбільших витворів мистецтва. Проект був запущений у лютому 2011 року. Спочатку його підтримали лише 17 музеїв, але сьогодні їх у проекті налічується понад 180. І якщо з тієї чи іншої причини немає можливості побачити шедеври в живу, наш світ технологій  відкриває найширші можливості для людства.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage