Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
«Ти те, що ти читаєш». Як у світі рекламують книги

Insider   

Ми знаємо, що книга – це не лише джерело інформації, але й витвір мистецтва. Також не таємниця, що саме обкладинка книги є найпершим і найефективнішим рекламним інструментом. Зрештою, реклама та мистецтво теж взаємозалежні речі. Давайте подивимось, як творчо можна популяризувати книги та читання.

«Читай. Будь цікавим» - слоган рекламної кампанії сервісу з індивідуального підбору книг «Pulpbooks».  Основна мета цих плакатів показати, що усі віддають перевагу спілкуванню з розумними, ерудованими людьми (розробник -  компанія  «Lowe Bull»).

 

«Книга – найкращий друг» - головне повідомлення реклами мережі книгарень «Steimatzky» в Ізраїлі. Персонажі з книг – чудова компанія і справжні друзі, які завжди будуть поруч (Розробник– компанія «ACW Grey»).

Дивує своїми цікавими рекламними рішеннями відоме британське видавництво «Penguin Random House». Спершу вони пропонують відволіктися читанням від сірих буднів, особливо під час очікування на зупинках транспорту (Розробник – агентство «Saatchi & Saatchi»).

Потім дають читачам обрати «Книгу на будь-який смак». Пінгвін, логотип видавництва, зшитий вручну та прикрашений рюшами та намистинками – як дизайн обкладинки для книг про хобі, пінгвін, сконструйований із металевих балок – для наукової фантастики тощо (Розробник – агентство «Y&R Beijing»).

Після цього «Penguin Random House» запустили ще один проект, цього разу для реклами аудіокниг. На постерах зображені відомі письменники, як-от Марк Твен чи Оскар Вайльд, але у вигляді навушників. Так, ніби самі автори начитують свої твори вам на вушко (розробник – дизайнер Talha Nazim).

 

А от мережа книжкових магазинів «Vientu Monnaie» використала у рекламі книжки з «обличчям». На плакатах бачимо, що, читаючи ту чи іншу книгу, ми можемо приміряти на себе образ будь-якого персонажа (розробник – агентство «Love Agency»).Перетворитися на Дон Кіхота? Чи мумію? Все можливо :)

 

А яку цікаву рекламу читання та книг бачили ви?

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage