Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Семенюк Олена
Топ-5 книжкових подарунків на Різдво
Якщо шукаєте подарунки для рідних і близьких на Різдво, можемо вас привітати: ми знайшли їх для вас :) Старий Лев пропонує топ-5 книжкових ідей до свята.
 
1. «Велика книга різдвяних ігор» впевнено посідає одну з перших сходинок у нашому топі продажу. І це не просто так, оскільки ця новинка сподобається і дітлахам, і дорослим. У ній зібрані 8 настільних ігор, і все, що вам потрібно, – це лише зібратися разом. Авторка і ми подбали про вас, тож усі фішки і навіть кубик, необхідні для гри, ви знайдете на останньому розвороті.
 
2. «Батько Вепр» – хороший подарунок пратчеттоманам (якщо вони досі не мають цієї книжки), і ще ліпший подарунок для тих, хто тільки хоче почати занурюватися у «Дискосвіт» Террі Пратчетта. Ви ж пам’ятаєте: немає різниці, з якого циклу починати знайомство з пратчеттівськими романами.
 
3. Кулінарний записник «Галицькі смаколики» створений за мотивами роману Софії Андрухович «Фелікс Австрія» та його екранізацією – фільмом «Віддана». Любите готувати національні страви, але хочете знати, як їх готують на Галичині? Або знаєте тих, хто любить приїжджати в гості на Галичину і понад усе хотів(-ла) би навчитися куховарити так, аби навіть сусіди сходилися на запах смаколиків? Вітаємо, з таким подарунком ви вгадаєте.
 
Різдвяні головоломки обкладинка
Тираж закінчився
4. «Різдвяні головоломки» – якщо ви переймаєтесь, як провести час із дітлахами впродовж дооовгих святкових вихідних чи канікул, тоді 70 відривних аркушів з головоломками врятують вас від нудьги! Хто швидше розгадає всі головоломки: дорослі чи все ж діти?
 
5. «Снігова сестричка» – це історія про затишок, любов, тепло і надію, навіть якщо через певні обставини зовсім не до свят. «Снігову сестричку» хочеться покласти під ялинку, бо подарунок чудовий і за змістом, і за оформленням. Книжка змусить вас усміхатися, плакати й шукати відповіді на певні життєві питання разом із героями.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage