Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Семенюк Олена
TED рекомендує: 4 книжки про людську поведінку
Те, що роблять чи як приймають рішення люди, можна вивчати вічно. Так, ви ніколи не зможете на 100% зрозуміти людей та їхню вчинки, однак принаймні ви не будете занадто розчаровані чиєюсь поведінкою. Спікери всесвітньо відомої конференції TED радять книжки, які допоможуть вам дізнатися більше про людську поведінку. 
 
 
«Передбачувана ірраціональність», Ден Аріелі
 
Ден Аріелі – професор психології та поведінковий економіст. За результатами багатьох його досліджень у своїй книжці він розповідає, чому ми часто поводимося так, що суперечить усілякій логіці. Читаючи цю книжку, ви неодноразово усміхнетеся, бо точно декілька разів впізнаєте себе. Після прочитання цієї книжки ви можете стати більш м’якими у власній поведінці та розумітимете поведінку інших. Ви також будете знати, чому, наприклад, вам стає так приємно, коли ви отримуєте щось безкоштовно.
Ханна Бюркштумер, спікерка TED
 
 
«Як народжуються емоції: Таємне життя мозку», Ліза Фельдман Барретт
 
У цій книжці з'ясовують та руйнують багато міфів про наші емоції та про те, як мозок створює їх. Ця книга не лише цікава й захоплива, а ще й провокує до мислення. Ну а ще вона просто must read для тих, хто думає, що вміє розповісти про те, яка це людина, просто поглянувши на неї.
Сімоне Б’янко, спікер TED
 
 
«Здивуй себе: 101 експеримент у філософії повсякденного життя», Роджер-Поль Дрот
 
Автор цієї книжки – чудовий французький філософ. Роджер-Поль Дрот розповідає про дуже прості експерименти, які допоможуть виявити підсвідомі та несподівані процеси у людському мозку. А ще 101 експеримент – варіант для натхнення тим, хто створює технології і прагне набути новий досвід.
Ребекка Клейнбергер, спікерка TED
 
 
«Поштовх. Поліпшуючи здоров’я, достаток та щастя», Річард Талер
 
Ця книжка може додати ще одну перспективу для вас. Вона пояснює, чому дуже часто через брак інформації ми всі робимо нерозумний вибір. Можливо, це вже штамп, але це насправді дуже цікава ідея – шукати причину неправильно прийнятих рішень в самих собі.
Маттіас Мюлленбек, спікер TED
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage