Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дронь Артур
Старий Лев на Книжковому Арсеналі: нон-фікшн
Щоб вмістити усі свої новинки, Старому Леву доведеться їхати на Книжковий Арсенал із дууже великим рюкзаком на плечах! Ми вже розповіли вам, які видання чекають юних книголюбів, дорослих читачів та прихильників поезії. Із нетерпінням ділимось також найновішими книгами нон-фікшн.

Отож, знайомимо з новинками і ще раз запрошуємо на Х Міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал у Києві. Старий Лев вас чекатиме!
 
Для дорослих
Ціна у Спільноті Старого Лева
160 грн
Зареєструватися
 
 
Петра Бок, «Mindfuck. Як позбутися бар’єрів у своїй голові»

Світ змінився, а ми все ще керуємося давніми страхами, застереженнями і сумнівами. Як почати вірити в себе й довіряти собі? Як припинити себе применшувати? Треба тільки розпізнати і подолати MINDFUCK. А давні механізми самозбереження цілком можуть працювати на нашу користь замість перешкоджати.
        
Як це зробити, радить Петра Бок, одна з найвідоміших коучинь Німеччини, яка багато років допомагає клієнтам досягти нових кар’єрних сходинок, розділити робоче й особисте на користь комфортного самопочуття і по-новому поглянути на власні цінності та успіхи.
 
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
126 грн
Зареєструватися
 
 
 
 
Ден Аріелі, «Добре бути ірраціональним»
        
У книжці поведінковий економіст Ден Аріелі ділиться результатами експериментів і, традиційно, розповідає, якими насправді нераціональними є люди. Проте, на відміну від «Передбачуваної ірраціональності», автор відстоює думку, що така ірраціональна природа й робить нас прекрасно людяними і додає життю фарб — наприклад, наша здатність знаходити сенс у роботі, закохуватися в наші творіння та ідеї, готовність довіряти та здатність адаптуватися. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Джеффрі Морґенталер, Марта Голмберг, «Книга бармена. Основи приготування коктейлів»
         
У цій книжці автор, якого зараз заслужено вважають одним із найзнаменитіших барменів, розкриває перед нами таємниці світу напоїв: які обов’язкові елементи смачного коктейлю, до яких деталей слід проявити увагу, які компоненти краще приготувати самотужки, а які — придбати.
 
Історії виникнення найвідоміших коктейлів, особливості виготовлення і застосування компонентів (соків, сиропів, гарнішів, настойок), техніки змішування напоїв і, звісно ж, рецепти — усе це ви знайдете у цьому посібнику — першому в Україні спеціалізованому виданню для барменів.
 
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
154 грн
Зареєструватися
 
 
Тоні Б’юзен, «Мапа думок»

Як застосовувати мапи думок, плануючи робочий тиждень, готуючись до іспиту, кар’єрних змін чи вирішення конфліктних ситуацій? «Мапа думок» — це найавторитетніший і найдоступніший посібник зі складання мап думок, що ґрунтується на п’ятдесяти роках дослідження і вдосконалення мап думок їхнім винахідником Тоні Б’юзеном. Книжку написано і для тих, для кого концепція мапи думок є новою, так і для досвідчених укладачів мап, які хочуть підвищити свій інтелектуальний та творчий рівень.
 
Ця книжка стане корисною студентам, підприємцям і творчим людям усього світу.
 
 
 
 
 
Аннабель Говард, «Це Караваджо»
 
Караваджо став засновником європейського реалістичного живопису XVII століття й одним із справжніх новаторів в історії західного мистецтва. Його життя – неймовірніше за вигадку. На початку 1600-х років він був найвідомішим живописцем Рима, який створював вражаючі реалістичні і драматичні полотна на замовлення вельможних клієнтів.
 
Він не корився жодним правилам і був знаменитий на всю Італію своєю бурхливою вдачею. Вчинив убивство, став лицарем й утік із однієї з найнеприступніших в’язниць світу. Вдягався лише в чорне й не купував новий одяг, аж поки старий не починав розвалюватися, проте для роботи завжди обирав тільки найкращі матеріали.
 
 
 
 
 
 
Михайло Винницький, «Український Майдан, російська війна. Хроніка та аналіз Революції Гідності»
       
Ця історична праця поєднує в собі точку зору науковця і спостерігача-учасника, який брав активну участь у протестах. Під час Революції Гідності Михайло Винницький був постійним коментатором англомовних ЗМІ, здійснював аналіз поточних подій у своєму блозі «Думки з Києва». А згодом написав цю книжку, яка вперше побачила світ 2019-го року англійською мовою і стала внеском автора у відстоювання позицій України в її довголітній інформаційній війні.
 
 
 
 
 
 
Для дітей
 
 
 
Орелі Ш’єн Шо Шін, «Емоції Ґастона»
 
Ця серія книг навчать малюків висловлювати свої емоції і керувати ними.
        
Герой книги Ґастон — це малий єдиноріг. Він такий, як і всі інші, або майже такий… Його веселкова грива змінює барви залежно від того, яку емоцію він відчуває! То він сумує, то боїться, іноді радіє, й навіть шаленіє. Та як йому впоратися зі своїми емоціями та переживаннями – читайте у книгах.
 
 
 
 
 
 
 
 

Мія Кассані, «Вулиці. Прогулянка по наймальовничіших вулицях світу»
        
Хтось скаже, що всі вулиці однакові. Але це не так!Є вулиці, вимощені бруківкою, по яких тече вода; білі вулиці та різнокольорові; проїжджі, тихі-тихі або такі, де вирує торговельне життя; є засніжені вулиці, а є — квіткові. Є вулиці, по яких ти просто гуляєш, зупиняєшся, щоб відпочити, де бавляться діти і зустрічаються нові люди…
 
Ця книжка — прогулянка найкрасивішими вулицями світу. Пройдися вуличками і провулками на цих сторінках, і ти станеш справжнім мандрівником.
 
 
 
 
 
Елеонора Форнасарі, «Здолай булінг разом із героями казок»
        
Ви точно впізнаєте цих дванадцятьох відомих лиходіїв-булерів із відомих казок: зведених сестер з казки про Попелюшку, Людожера з казки про Хлопчика-Мізинчика, Королеву-мачуху з казки про Білосніжку та інших. Іноді заздрісні чаклунки, люті велетні та страшні вовки не надто відрізняються від булерів, яких можжжна зустріти у школі, в парку, на футбольному полі чи в інтернеті.
 
У цій книзі діти дізнаються, якими різними бувають булери і як давати їм відсіч. А часом буває так, що й самі булери потребують допомоги. Вони справді можуть змінитися і навіть перетворитися з кривдника на друга, усвідомивши причини та наслідки своєї поведінки.
 
 
 
 
 
 
 
Юстина Бережніцка, «Кав’ярня. Мій перший бізнес. Креативний нотатник»
        
На сторінках цієї книги-записника – про те, як відкрити власну кав’ярню: хто в ній працюватиме, що і скільки продавати й де взяти гроші на свою першу справу, як придумати рекламну кампанію і дизайн приміщення, назву й лого своєї кав’ярні. Крок за кроком читай пройде через усі етапи створення свого першого бізнес-проєкту.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Езґі Берк, «Я люблю йогу!»

Дитяча йога – різновид фізичних вправ, які допомагають дітям зміцнити здоров’я, стати фізично сильнішими і витривалішими, а також – навчитися усвідомлювати свої думки та емоції. А ще йога для дітей є чудовою альтернативою або доповненням ранкової гімнастики, адже проводиться у формі захопливої та цікавої гри, у якій малюки зможуть уявити себе різними істотами та явищами природи. Зацікавились? Книга Езґі Берк «Я люблю йогу» стане вам гарним помічником і провідником у світ йоги!
 
Завдяки книжечці «Я люблю йогу!» Езґі Берк дитина розвиватиме свою фантазію і креативність, уявлятиме себе різними істотами та явищами природи: непорушною горою, деревом із міцним корінням, могутньою блискавицею, вільною пташкою, грайливим човником, поважною верблюдицею, грізною левицею, гарячим вулканом, палаючою свічкою…
 
 
Елісон Реттл, «501 факт, який треба знати з… історії»
        
Історія світу в цікавих фактах, які об’єднані за хронологією, — чудова нагода для мандрівки в часі. У цій книжці минуле стає ближчим, а сучасне — зрозумілішим. Ви дізнаєтеся про утворення і розпад могутніх імперій, про правителів і лідерів, які вели за собою цілі народи, і про те, які незначні деталі були вирішальними для епохальних подій, а прості випадковості змінювали перебіг історії.
 
Хто і як винайшов сірники, хто був королем лише 20 хвилин, хто вбив людей пелюстками троянд, де і чому карали на смерть тварин — відповіді на такі питання ви знайдете на сторінках цієї книжки. Спробуйте розгадати загадки історії!
 
 
 
 
 




 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage