Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дронь Артур
Старий Лев на Книжковому Арсеналі: дитяча художня література
«Видавництво Старого Лева» везе на Книжковий Арсенал у Києві книги для читачів різного віку та з різним літературним смаком. Продовжуємо ділитися із вами книжечками і розкажемо про новинки для наймолодших читачів!
 
Яскраві книги-картинки для дошкільнят, найсмішніші історії, які сподобаються учням молодших класів, захопливі пригоди для підлітків та видання, які будуть однаково цікавими в різному віці. Усе це вже зовсім скоро ви побачите у стінах Мистецького Арсеналу.
 
 
 
 
 
 
Олександр Шатохін, «Найщасливіше Левеня»
 
Яскрава і тепла книжка-картинка, яку написав та проілюстрував Олександр Шатохін.
 
У спекотній Африці живе Левеня, яке мріє бути музикантом. Але Тато-лев проти, адже вважає, що Левеня має стати царем звірів. А для цього мусить навчитися грізно гарчати, а не грати і співати. Невже Левеняті доведеться відмовитися від власної мрії?
 
 
 
 
 
 
 
 
Вікторія Амеліна, «Е-е-есторії екскаватора Еки»
 
Ека — маленький екскаватор. Але пригоди в нього великі, часом — світового масштабу. Він, мов справжній супергерой, може занапастити чи врятувати світ. Ека любить розповідати про свої дивовижні пригоди: як вичерпав ковшем пів моря, як зірвав із неба зірку, як ледь не викрав айсберг у Антарктиді. Можливо, як відомий барон Мюнхгаузен, Ека трішечки перебільшує у своїх е-е-есторіях? Але на те вони й «Е-е-есторії екскаватора Еки» — кумедні історії найбалакучішого екскаватора в світі.
 
 
 
 
 
 
 
Галина Вдовиченко, «36 і 6 котів-рятувальників»
 
Уже четверта книжка котячої епопеї відомої української письменниці Галини Вдовиченко, на яку нетерпляче чекають читачі-шанувальники.
 
 Цього разу невгамовні хвостаті герої створюють котячу рятувальну службу. Коти виїжджають на виклики, проте відчути себе справжніми рятувальниками їм не вдається. Їх переслідує невдача за невдачею: то витягають з автомата з чіпсами єнота, який не вважає себе потерпілим, то вихоплюють з-під коліс на швидкісній трасі загублений кимось пакунок із сухим кормом, та замість подяки отримують звинувачення у крадіжці… Чи вдасться котам вибратися з халеп і небезпек, які на них чигають звідусіль?
 
 
 
 
Агнєшка Мєлех, «Емі і Таємний Клуб Супердівчат. Коні й лошата»
 
До Таємного Клубу Супердівчат надходить зашифрований лист. Яка загадка криється в тому листі і хто його прислав? Слід приводить до клубу верхової їзди «Коні й лошата».
 
 Дівчата разом із Франеком вчаться їздити верхи, а також знайомляться з мешканцями кінного двору: козою Мекою, кішкою-мандрівницею Срібною Лолою та її котенятами, а також із прегарними конями — Ґренадою та Фіґаро. Але діти прикипають серцем до старенької кобили Брави. Таємний Клуб має виявити неабияку кмітливість, аби знайти для неї нову домівку. Тож готуйтеся: операція «Брава» розпочалася!
 
 
 
 
 
 
Меґан МакДоналд, «Джуді Муді — марсіянка»
 
Що трапилося з Джуді Муді? Хто ця НЕнасуплена дівчинка, яка зачесалася, не гарчить і не виганяє Стінка з кімнати, яка весь час у доброму гуморі й не свариться із Джесікою Фінч?
 
Друзі Джуді не мають сумнівів: їхню подругу вкрали прибульці! Чи, може, це все через День навпаки, який трохи затягнувся? Джуді Муді наважилася втримати звання Королеви гарного настрою аж цілий тиждень. Що з цього вийшло? Читайте в новій історії!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Джеремі Стронґ, «Турецькі пригоди з близнятами»
 
Нова книга найсмішнішого британського дитячого письменник Джеремі Стронґа!
 
Нікова сімейка вирушає на відпочинок до Туреччини. Але, звісно, відпочити з двома жвавими близнятами, які тягнуть до готелю всіх уподобаних тваринок, не так уже й просто. А ще ж і тато завжди втрапляє в халепи! Як це не дивно, але саме Нік і мама здатні знайти вихід з усіх чудернацьких пригод, які чекають родину на відпочинку. Приготуйтеся — буде дуже-дуже смішно, саме так, як і мріяв автор цієї книжки!
 
 
 
 
 
 
Саша Кочубей, «Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник»
 
Ця новинка — книжка два в одному.
 
 З одного боку — це дотепна повість Саші Кочубей про дівчинку Зо, яка вирішила стати популярною блогеркою. Чи вдасться Зо набрати мільйон підписників?
 
 А якщо обернути книжку іншим боком, то читач отримає інстащоденник для блогерів-початківців, в якому авторка ділиться великими і маленьками інстасекретами. Інстащоденник — це майже як шкільний щоденник, тільки веселіше: з уроками, але без оцінок і правил.
 
 
 
 
 
 
Наталія Ясіновська, «Любов, дідусь і помідори»
 
Тринадцятирічна Олеся мешкає з дідусем і бабусею та живе звичайним життям підлітки: ходить до школи, проводить час зі своїми найкращими подругами Інною та Аліною, поглядає на хлопців... Аж поки в один момент усе не змінюється, коли її дідусь захворіває на рак...
 
Олеся лишається наодинці зі своїми переживаннями. Аж поки новий учитель не пропонує учням вести шкільний блог, куди дівчина звіряє свої почуття.
 
10 гривень від вартості цієї книжки буде перераховано до благодійного фонду «Таблеточки» на допомогу онкохворим дітям в Україні.
 
 
 
 
 
Оксана Лущевська, «Сем, без проблем»
 
Сем ходить на бальні танці і навіть виборює відзнаки. Проте одного дня тато вирішує, що хлопець мусить стати справжнім бійцем — і записує його в секцію рукопашного бою. І тут починаються справжні пригоди. Чи зможе Сем вистояти супроти значно сильнішого противника? Чи знайде свою партнерку з танців Ангелінку? Ви дізнаєтеся про все, мандруючи сторінками цієї динамічної, сповненої гумору книжки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ольга Войтенко, «У світлі світляків. Там, де тиша»
 
У безмежно темному і засніженому світі загубити одне одного дуже легко. Та що там, у цій темряві можна загубити навіть самого себе. Вирушаючи у подорож, Єва-Ліза, Тім, Анна та Нік хочуть лише одного — знайти Макса. Та чи можливо знайти когось, коли не знаєш, де шукати, а супроти тебе — сама безмежність? Водночас чи можна залишатися на місці, коли десь далеко, там, де тиша, неодмінно мають бути відповіді? Щоправда, можливо, зовсім не ті, яких сподіваєшся…
 
 
 
 
 
 
 
Ольга Купріян, «Мирослава та інші з нашого двору»
 
«Мирослава та інші з нашого двору» — кумедна і щира повість для юних читачів про всі ті дива і перипетії, що трапляються з нами тільки в дитинстві, коли тобі десять і канікули — це ціле життя тривалістю в літо!
 
Микита і Мирослава дружать, сваряться і знову миряться, вчаться заробляти свої перші гроші, вигуляючи песика баби Соні чи маленьку Злату, намагаються викликати Гумову Дупу... А ще проживають разом усі радощі та сум і вміють насолоджуватися малим — як-от клаптиком літака «Мрія» у небі!
 
 
 
 
 
 
Дженніфер Белл, «Дивовтеча»
 
Коли юні Артур, Реня й Сесілія дорогою до школи беруться розслідувати загадковий вибух у будинку під номером двадцять сім, то опиняються в пастці у 2473 році на борту корабля «Принципія», яким керує капітан Ісаак Ньютон.
 
Загублені у Дивовтечі — цій епічній пригодницькій грі, що відбується в реальності, — Артур, Реня й Сесілія змушені долати випробування в різних сферах і звертатися по допомогу до справжніх історичних героїв, щоб повернутися додому. Адже час, відведений їм грою, невпинно спливає...
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage