Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Що подарувати на Миколая? Свято наближається
Зима вже наступає нам на п’яти, і до Дня святого Миколая залишається вже менше місяця. Що найкраще покласти під подушку рідним та найближчим? Звичайно ж, книжку. У добірці від Старого Лева – книжки-картинки та нон-фікшн, романи та кулінарні видання, книги для дорослих та дітей – на будь-який смак та вік! Занотовуймо :)
 
Дитячі книги
 
«Під землею. Під водою». Олександра та Даніель Мізелінські 
 
 
Одна з найкращих пізнавальних новинок цього року. На читачів чекає подорож не тільки під землею та під водою, а ще й у часі. Якими скафандрами користувались дослідники моря сторіччя тому? Що можна знайти на дні найглибших океанів? Що ховається під кілометровим шаром землі? Від книги не відірвати ані дорослих, ані малих читачів. 
 
«П’єр і місто лабіринтів. У пошуках викраденого Каменя». Чіхіро Маруяма 
 
 
У цьому виданні можна по-справжньому заблукати, адже завдання читача – допомогти головному герою знайти вихід з лабіринтів та впіймати лиходія. Дитяча книга, у якій поєднано комікс, детектив та квест, героями яких я сам читач. 
 
Комплект книг «Від А до Я»
 
 
Видання «Шептицький від А до Я» та «Франко від А до Я» встигли заявити про себе як на українському, так і на міжнародному ринку. Ця пара – маст-хев для кожного українця, який бажає розповісти своїм дітям про класиків як про звичайних людей, а не бронзових постаментів. Як вони любили відпочивати? Про що мріяли та чим переймались? Розкажуть непересічні абетки від Старого Лева. 
 
Комплект книг «Кротячий»
 
 
Які ще дитячі книги мають у собі стільки родинного тепла, затишку та турботи? Видання Мар’яни Прохасько та Тараса Прохаська «Хто зробить сніг», «Куди зникло море» та «Як зрозуміти козу» мають усі шанси стати новою українською класикою. І якщо ваші малюки не ще ловили перший сніг разом з Повзом та Муркавкою, не розв’язували загадки зниклих картин разом з жителями Букового лісу та не відправлялись на «Метафорі» у плавання дальніми морями – маєте чудовий шанс надолужити. 
 
Книги для дорослих
 
Арт-бук «Скриня. Речі сили». Ярина Винницька, Юлія Табенська, Дмитро Осипов 
 
 
Звичайно, першим у переліку варто згадати арт-бук, аналогів якому ще не було в Україні. Оформлення з використанням витинанок, тиснення золотом, прозорих сторінок вражає. Але ще більше вражає робота, яку проробили автори видання, щоб зібрати під однією обкладинкою таку кількість скарбів. Роздивлятися, надихатися, задумуватись, закохуватись у власну культуру. 
 
Комплект книг «theUKRAINIANS»
 
 
І ще два слова про натхнення, адже надихати можуть не тільки наші «речі сили», а й самі українці. Талановиті, щирі, цілеспрямовані. Двокнижжя «theUKRAINIANS» - не просто збірка інтерв’ю з успішними українцями, а приклад того, чого можна досягнути, що ми можемо зробити. І віра в те, що саме ми здатні змінити нашу країну. 
 
«Не відпускай мене», Кадзуо Ішіґуро 
 
 
Одне з найзнаковіших видань цієї осені. Роман помітний не тільки своєю тематикою, а й унікальним оформленням – сторінки прикрашені атмосферними роботами Оксани Йориш та Назара Гайдучика. Історія, яка увійшла до списку найкращих англійських книг усіх часів. Історія, яка не відпускатиме не лише до останньої сторінки, а ще й довго після прочитання. Не можна не відзначити і чудовий переклад письменниці Софії Андрухович – читайте, оцініть самі.  
 
Комплект книг Джеймі Олвера
 
 
Яке ж свято без смаколиків? Швидкі та оригінальні, здорові та смачні рецепти з фотографіями від найхаризматичнішого кухаря світу у книгах «Готуємо з Джеймі» та «Смачні страви за 30 хвилин від Джеймі». Книги Олівера – можливість кожного разу дивувати гостей чимось надзвичайно оригінальним та неочікуваним. 
 
«Солодке печиво», Дарія Цвєк
 
 
В якій українській родині святкова вечеря готується без рецептів Дарії Цвєк? Її книги передаються з покоління у покоління. У «Солодкому печиві» є не тільки рецепти неймовірно смачної випічки, а й цукерки та пудинги, желе й джеми, налисники й морозиво та багато іншого. Хороші новини для тих, кому цікаві рецепти й до основного столу – у середні грудня побачить світ перевидання збірки пані Дарії «У будні і свята». 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage