Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Що ми відчуваємо, коли перечитуємо власні дитячі твори? 9 емоційних станів
Ви коли-небудь натикалися на давно забуті твори, які писали ще у дитинстві? Що відчували, читаючи ці тексти? Ми зібрали для вас декілька емоційних станів, які зазвичай супроводжують нас під час читання власних дитячих записів.
 
 
1. Захоплення
 
Коли ви знаходите старі записи у щоденнику чи зошиті, ви не можете втриматися і пірнаєте у те, про що думали багато років тому. 
 
 
2. Ностальгія
 
Прогортавши кілька сторінок, з головою поринаєте у роздуми про те, яким колись бачили своє життя, і ностальгуєте за дитинством.
 
 
3. Здивування
 
Старі записи, листи чи вірші можуть вас здивувати. Часто у такі моменти важко сприйняти себе тодішнього, і виникають думки «Невже я був таким злим/наївним/розчарованим..?». Так. Саме так.
 
 
 
4. Збентеження
 
Занурившись у ці розповіді, у вас з`являється відчуття збентеження і сорому. Адже колись ви вважали себе чудовим письменником і думали, що пишете про справді важливі речі. Проте ставши дорослим, розумієте, що завжди є можливість для вдосконалення.
 
 
 
5. Враження
 
Після того, як сором зникає, ви починаєте відчувати себе трохи зворушеним старими записами. Бо може й справді все не так погано, та й чимало цікавих ідей є на тих сторінках. 
 
 
6. Розбите серце
 
Дитячі мрії та сподівання, перше кохання, сварки з друзями та багато іншого, що криється у рядках ваших давніх записів, може не лише розчулити, а й показати, що усі ці роки ви також робили помилки і розчаровувались, як і колись. 
 
 
 
7. Спокій
 
Читаючи і замислюючись все більше й більше, ви усвідомлюєте, що усе, що було, – залишилося у минулому. Воно завжди буде частиною вас, але варто відзначати хороше зі свого досвіду і йти далі.  
 
 
8. Гордість
 
Озираючись назад за допомогою дитячих текстів, неможливо не пишатися тією дитиною, якою ви були. Адже вилити свої роздуми на папір – це свідчення того, що ви мали чимало натхнення і терпіння. 
 
 
9. Натхнення
 
Можливо, ці записи покажуть вам, як з роками ви рухалися вгору, і надихнуть розвиватися далі. Ідіть вперед, аби змусити цю маленьку дитину, яка мріяла стати письменником, пишатися собою. 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage