Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
«Щасливі» книги
Незабаром почнеться період відпусток, і нарешті з’явиться вільний час для читання :-) Не дуже хочеться під час відпочинку «вантажити» свою голову важкими психологічними драмами, трактатами по філософії чи науковими статтями. Тож пропонуємо вам до читання кілька книг, сюжети яких обертаються довкола слова «щастя».
 
«Дамське щастя», Е. Золя.
 
Героїня роману - бідна дівчина, яка приїхала у Париж шукати щастя. Місце розвитку дії - величезний магазин жіночих аксесуарів. Труднощі важкої роботи, принижень та випробувань героїня долає з честю і гідністю. Ця книга − з одного боку, блискуче дослідження механізму ділового успіху, з іншого − класичний роман про Попелюшку.
 
«Щасливий Принц», О. Уайльд.
 
Прекрасна та глибока казка про Принца, який ніколи в житті не бачив горя і жив щасливо. Після його смерті йому поставили пам'ятник, в якому продовжила жити його душа.
 
«Заслужене щастя» Л. Чарська.
 
Чудні, наповнені інтригами пригоди персонажів повісті змішуються з їхніми благородними, високими вчинками і почуттями. У світі, створеному уявою автора, мерзотники і негідники не можуть перемогти чесних, світлих і чистих душ.
 
«Сліпе щастя», І. Хмелевська.
 
Головні героїні − дві варшавські школярки-подружки − не уявляють своє життя без пригод і сильних переживань. У цьому сенсі їм пощастило − на кожному кроці їх чекають суцільні пригоди: таємничі, небезпечні і неймовірно кумедні. Ось таким вони бачать щастя.
 
«Гормон щастя та інші дурниці», К. Вильмонт.
 
Головній героїні книги доля дає шанс змінити все: роботу, імідж, втратити голову від кохання і, нарешті, відчути себе щасливою.
 
За матеріалами
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage