Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Про детектива Носика, його пса Кубу і нашого кота Мартіна
Я дуже люблю читати під час прогулянки у лісі, парку чи просто на лавці біля дому, а ще –  у мандрівках на море чи у гори. Книга завжди в моєму рюкзаку :) «Остання пригода детектива Носика» має дуже зручний для таких читань розмір, вона навіть поміщається в мою сумочку, яку можна взяти із собою всюди. Це моя перша книжка такого формату, і вона мені дуже цим подобається!
 
Головні герої історії – дідусь Носик, колишній детектив, і його вірний пес Куба. Носик думав, що пенсія - це тільки відпочинок, але насправді виявилося все не так :) Навички детектива знадобилися Носику навіть по завершенню роботи. І ось на нього чекає нова справа - треба викрити злодія та знайти украдене.
 
Я дуже хочу розповісти про один кумедний випадок! Сусід Чорна Борода запросив до себе в гості пса Кубу і пригостив його молоком. Але поруч з молоком стояла баночка з захистом від бліх, пес подумав, що це отрута і що в склянці з молоком саме вона. Чим це закінчилося - ви прочитаєте в книзі самі, а я розповім чим закінчилася подібна історія у моєму життя. Моя подруга Марія запросила до себе на гостину. Ми грали і веселилися. Згодом Маріїна мама пішла за покупками і залишила нам завдання: нагодувати кота на ім`я Мартін. Ми налили йому молока, насипали корму. А поруч з його тарілкою стояв засіб від комарів, і Мартін подумав, що молоко – саме з цієї баночки. Він відмовлявся їсти, а ми дуже хотіли його нагодувати. Тож довго вмовляли, розповідали, що це молоко, а не отрута, і він врешті нам повірив. Ми були дуже задоволені :)
 
Аліна Орлова, 7 років
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage