Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Басфорд Джоанна
Папір, ручки і олівці для «Загубленого океану»
Я неймовірний канцелярський дивак, тому коли отримую повідомлення та коментарі від людей з питаннями про матеріали, з якими працюю, я просто хочу зануритися в це і почати ділитися своєю пристрастю! Насправді я гадаю, що написавши цей блог, зможу відповісти на питання, що вас хвилюють. 
 
Папір
 
Я віддаю перевагу малюванню на білому папері уже тривалий час. Як художник та ілюстратор, я відчуваю, що білий фон є найкращим фундаментом, на якому можна «викладати кольори». Я використовую білий папір у моїй студії щодня, і хотіла поділитися з усіма цими матеріалами, які для мене є найкращою поверхнею для малювання та розфарбовування. Я боюся, що кремові та тоновані види паперу додають іншого відтінку кольорам, у той час як біла основа означає, що кольори будуть сміливими, яскравими і чистими. Ми постійно шукаємо найкращі варіанти паперу для вас. Я люблю оксамитовий гладкий папір в «Загубленому океані». Завдяки шовковій структурі  ручки ковзають по його поверхні, не розтираючи і не змішуючи кольори.  
Крім того, зверну увагу, що ми повинні знайти папір, який зможе відповідати вимогам якості і бути доступним в кількості, щоб задовольнити ваші потреби.
 
Ручки
 
Робота над «Загубленим океаном» є найбільш детальною і найскладнішою з усіх книг, які я до сьогодні ілюструвала. Складні твори мистецтва вимагають надзвичайної обережності під час малювання, що в свою чергу означає тривалий контакт пера та паперу,  якщо ви використовуєте ручки. Чим довше ваша ручка торкається паперу, тим більше шансів, що чорнило відіб`ється на наступній сторінці. Навіть якщо у вас не розтікалося чорнило в минулому, це може трапитись зараз через складність картин, коли натиснути сильніше і потримати перо на сторінці трохи довше.
 
Якщо ви вирішите малювати чорнилом, підберіть ручки з супер тонким пером, як в Staedtler triplus fineliners, і тримайтеся подалі від усього надто важкого або маркерів на спиртовій основі - для розмальовки вони просто занадто потужні й будуть розтікатися. Введіть звичку робити  випробувальний тест на задній частині книги, щоб перевірити сумісність ручки з тиском руки і папером.
Олівці
 
Я повинна визнати, сьогодні це мій улюблений спосіб розфарбовування і малювання; роботи, які я бачу в Інтернеті на ваших фотографіях, - дивовижні. Деталі в цій книзі означають, що ви повинні мати добре загострені олівці, якими зможете замалювати складні частинки зображення. Виберіть олівці, які мають м'які стержні, надто тверді можуть пошкодити папір. Хороші олівці для малювання, як Staedtler Ergosoft,  дозволять вам змішувати кольори і створювати ефект градації. Ви дійсно можете отримати чудові композиції за допомогою кольорових олівців. Особисто я ніколи б не використовувала ластик для кольорових олівців, це занадто ризиковано. Якщо це вкрай необхідно, використайте хоча б м'яку білу гумку, але спершу спробуйте  на задній частині книги чи не забрудниться папір. 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage