Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Міхаліцина Катерина
Одеські усмішки
Найперше, що тепер, по кількох днях, згадую про зустріч із малими читачами Одеської гімназії № 7 – це усмішки. І дитячі, і вчительські. І моєї супроводжуючої Надії Яшан, з якою ми дорогою встигли гарнюньо потеревенити на мамсько-виховні теми, поки таксівка, петляючи привезла нас до гімназії. Багато усмішок. Щоб аж у сонця побільшало промінчиків, як сказала б моя донька. А все це стало можливим завдяки Зої Казанжі – організаторці нашої старолевіської поїздки до «перлини біля моря», яка має неймовірний талант комунікувати між собою «правильних» (у всіх сенсах, але найбільше – у плані збігу настроїв, намірів і прагнень) людей.
 
Отож, актовий зал із понад сотнею слухачиків. Знайомство. А далі… Далі було 40 хвилин віршів, кривлянь, звуконаслідування та різноманітних історій, розказаних навзаєм. Про те, чи можна наступати на хвіст Старому Левові та як визволяти кажана з рукава сорочки (я), як долетіти з України до Африки – приміром, на слоні з пропелером, – та навіщо знати, скільки зубів у котячому писку (якщо не знаєте – щоб правильно розрахувати корм). Найбільше зворушила пропозиція написати казку про дощового черв’ячка, який немає очей, тому, коли сумує, мусить щоразу виповзати на дощ, аби той за нього плакав…
 
0    
 
Дуже емоційне спілкування, купа позитивних вражень. До слова, після розмови із заступниками директора гімназії, Ларисою Еріківною та Марією Мар’янівною, я теж довго світилася усмішкою – з таким захватом і повагою говорили вони про своїх «підопічних». Ще й встигли показати відео виступу гімназійної команди «Спорт» – старшокласників, які активно пропагують здоровий спосіб життя. І роблять це з гумором, просто й весело, бо мають щиру підтримку своїх педагогів.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage