Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Нові пригоди моєї улюбленої Уди
Новий день, нова книга і нові пригоди моєї улюбленої Уди. «Абсолютно нецілована» Ніни Елізабет  Ґрьонтведт ще смішніша книга, ніж перша частина – «Привіт, це я!». Головна героїня - Уда - весела та кмітлива дівчинка. І хоча в неї бувають сварки з найкращою подругою (а вони у всіх бувають), я думаю, ми могли би з нею потоваришувати.
 
Цікаво було читати про різні ситуації, в які потрапляла героїня. Наприклад, як Уда з Геллє ходили на курси яхтсменів, і навіть виходили у море. Але Геллє злякалася і впала у воду, а Уда - молодець, не побоялась, стрибнула за нею. Це гарний вчинок. Справжні друзі завжди мають приходити на допомогу.
 
Також сподобалось, як Уда та Галлє грали «На столі чи в унітазі», гру, яку дізналися від двоюрідної сестри Уди Ганни. Я теж вже спробувала зіграти з мамою. Думаю, треба навчити цій грі й подруг, коли нам буде нічого робити.
 
До теми. Купити книгу «Абсолютно нецілована»
А ще - Уда з татом побудували курник і купили трьох курочок. Назвали їх дивакувато: Чоп-Суї, Курча-Паула та Аврора, якій з обрізаним крилом вдається перелетіти загорожу! Мені теж хотілось би мати домашнього улюбленця, але маленьке кошеня, а не курочок :) Курочок у квартирі батьки точно не дозволять завести.
 
Я дуже раділа за героїню, коли здійснилась її мрія мати жовто-ліловий пуфик-мішок, на який вона майже цілий рік відкладала гроші. У мене також є мрія і заощадження, тому сподіваюсь, що і моє бажання дуже скоро здійсниться.
 
І найцікавіше: Уда не дуже любить цілуватись і обійматись, навіть батькам забороняє це робити. Чесно кажучи, я це теж не дуже люблю. Але ж вона вчиться у середній школі, і навіть вподобала декілька хлопців-однокласників. Хоча врешті розуміє, що жоден з них їй не підходить, бо в них зовсім протилежні звички, але все ж треба потренуватися у цілуванні. І тільки дивачка Уда змогла обрати для тренування… дерево. Чи поцілувала вона когось? Читайте у книжці ;)
 
Закінчились вільні сторінки у щоденнику, закінчилась книга. Я буду нудьгувати за Удою…
 
Аліна Орлова, 7 років
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage