Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чиркова Дар'я
Некнижкові подарунки книгоманам
Свято наближається, а отже вже час обирати подарунки рідним, друзям, колегам. Люди, які полюбляють читати — цікаві персонажі гри: «Що ж їм подарувати?» Ніби все просто — купуй книгу та даруй. Але ж... «Що як її вже прочитано?» Гаразд. Тоді подарунковий сертифікат. Але ж... «Так буде відомо яка вартість подарунку, незручно».
 
Можна пожартувати й запропонувати подарувати 25 годину на добу, щоб завжди був час дочитати ту саму останню частину. Але Марс ще не підкорений. А от такі прості, але завжди потрібні читачеві речі — порадимо:
 
 
Закладка. Завжди потрібна річ. Той листок, який ми завжди шукаємо, постійно губиться. А ось магнітна закладка з героєм улюбленої книги — завжди на місці.
 
Значок. Гарний та яскравий сувенір, який транслює носія оточуючим. Чи то книга, напис, улюблений герой... Значок звертає увагу та може задати тему для розмови. 
 
Екоторба. Так. Це те, що сьогодні повинен мати кожен аби зберігати планету. Не тільки для овочів, а й для книг. У маленьку сумочку через плече книги з собою не візьмеш, а от в екоторбу — навіть дві.
 
 
Горнятка. У пошуках хюґе ми варимо каву, какао з маршмелоу або чай. Сідаємо в крісло, накриваємо себе ковдрою. Відкриваємо книги й поринаємо в інший світ. Що може бути затишніше, тим паче під час зимових свят? 
 
Світшоти. Футболки. Шкарпетки. Ще один елемент хюґе та трансляції власного «я». Хто я є? Читач. Поціновувач того чи іншого автора, персонажа. 
 
Блокнот і ручка. Більшість людей, що читають — пишуть. Складають плани. Як того, що треба прочитати, так і безліч інших задач. Фіксують враження. 
 
Вже обрали подарунки для близьких? Чи очі розбіглись і хочеться всього й одразу?
 
А чому б і ні? Як вам ідея зібрати екоторбинку читачу, в яку можна покласти закладку, значок, горнятко, какао з маршмелоу, шкарпетки та блокнот. І листівку, авжеж!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage