Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Найкраще у світі домашнє завдання для школярів
 
Чезаре Ката – звичайний шкільний вчитель з італійського містечка Фермо. Він не вирізняється нічим особливим. Ну хіба тим, що задає своїм учням дуже нетипові завдання на літо. Коли він опублікував це завдання з 15 пунктів на своїй сторінці у Facebook, пост зібрав сотні вподобань та поширень. Що ж він такого написав? Читаймо!
 
1. Гуляйте вранці на березі моря (чи у вашому улюбленому місці) на самоті,  дивіться  на бліки сонця та думайте про те, що приносить вам щастя.
 
2. Намагайтесь використовувати якомога більше нових слів, які ви вивчили протягом року у школі. Що більше їх ви будете використовувати, то цікавішим буде ваше мислення. Більше думок – більше свободи.
 
3. Читайте! Читайте якомога більше. І не лише тому, що так треба, а тому, що літо – це мрії та натхнення, а книги дають відчуття польоту. Зрештою, читання – найпрекрасніша форма бунту. А порадити, що читати, можу я. 
 
4. Оминайте все, що несе навіть трішки негативу. А шукайте позитив у своїх друзях, вчинках, подіях, у всьому, що є довкола. 
 
5. Якщо ви раптом відчуєте смуток чи страх – не хвилюйтесь. Як і будь-яка інша пора, літо теж може приносити сумні почуття. Записуйте те, що переживаєте у щоденник. А у вересні, якщо забажаєте, ми зможемо про це поговорити.
 
6. Танцюйте попри все: на дискотеці чи у власній кімнаті. Не соромтесь, адже літо – це танець, у якому не брати участь безглуздо.
 
7. Хоча б раз побачте схід сонця. Просто стійте, дихайте глибоко, закрийте очі. І відчуйте вдячність.
 
8. Займайтесь спортом.
 
9. Якщо ви зустрінете людину, яка вам сподобається, - сміливо скажіть їй про це. Якщо нічого не вдасться – отже ваша людина ще на вас чекає; якщо ж вдасться – то ви матимете чудове літо разом. В іншому випадку – дивіться попередній пункт.
 
10. Прочитайте конспекти наших занять знову. Цього разу порівняйте усе записане з тим, що відбувається зараз у вашому житті.
 
11. Будьте як сонце та море: щасливими й вільними.
 
12. Не грубіяньте. Будьте добрими та ввічливими.
 
13. Переглядайте хороше кіно та й відчувайте його. А ще краще – дивіться фільми англійською, так ви не лише навчитесь переживати та мріяти, але підтягнете іноземну мову. Нехай стрічка не завершується для вас після слів «The End», переживайте її знову та знову, вплітайте у враження від цього літа.  
 
14. Літо – це магія. Перед сном мрійте про те, яким може та повинне бути ваше життя. Зробіть усе для того, щоб ніколи не опустити руки на шляху до вашої мрії. 
 
15. Будьте хорошими.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage