Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дронь Артур
Меню Старого Лева. Напої
Вмощуйтеся зручніше і почувайтесь, як удома. Можливо, ви втомилися від роботи й хочете відпочити та освіжитись чимось прохолодним? Або, може, обираєте напій, із яким зможете розслабитися ввечері? Чи шукаєте сорт кави, який найкраще бодьоритиме зранку? Меню Старого Лева стане вам у нагоді в будь-якому з цих випадків.
 
ТЕ, ЩО БАДЬОРИТЬ ЗРАНКУ
Книга — «Нові кавові правила»;
Автори —Джордан Майклмен, Закері Карлсен;
Напій —кава.
 
Українське видання цієї книги вийшло друком зовсім недавно. Засновники популярного блогу Sprudge Джордан Майклмен і Закері Карлсен помістили в одну книжку 55 речей, які має знати кожен, хто полюбляє каву.


У яких регіонах найкращі умови для її вирощування? Скільки людей і часу потрібно для того, щоб перетворити маленькі ягоди з іншого континенту на запашний напій у вашій чашці? Як в домашніх умовах приготувати таку ж смачну каву, як і в найкращих кав’ярнях? У цій книзі не лише правила, а й поради, цікаві факти і велика кількість інформації, яка познайомить вас із улюбленим напоєм іще ближче.
 
Ти можеш залити мелені зерна помірно гарячою водою і назвати те, що утворилося, кавою. Але не варто так робити. Приготування смачного (або ж просто придатного до споживання!) горнятка кави — це ціла наука. Багато факторів можуть вплинути на взаємодію кави з водою.

«Нові кавові правила» допоможуть цю складну й надзвичайно цікаву науку опанувати. А ще видання наповнене красивими і затишними ілюстраціями. Малюнки Келсі Вротен такі ж ароматні й смачні, як текст Джордана Майклмена та Закері Карлсена. Тож якщо ви справжній кавоман або просто цікавитесь цим напоєм, то «Нові кавові правила» стануть для вас добрим і близьким другом!
 
ТЕ, ЩО ОСВІЖАЄ 
Книга — «Смак пива»;
Автори — Ренді Мошер;
Напій — пиво.
 
Пиво — це один із найпопулярніших в світі алкогольних напоїв. Але чи вміємо ми правильного його пити? Чи здогадуємось, скільки секретів він у собі приховує, хоч і відомий практично всім? І чи хотіли б навчитися насолоджуватись пивом по-справжньому та отримувати від нього максимальне задоволення? Якщо ви полюбляєте пиво або цікавитесь його історією та особливостями, то книга Ренді Мошера «Смак пива»— це той пункт у меню Старого Лева, який підійде вам найкраще!
 
Хотілося б мені, щоб враження від кожного келиха пива були неймовірно розкішними, а коли напій добрий — це можливо. Але ми не завжди приділяємо пиву ту увагу, на яку воно заслуговує, і гірше робимо лише собі. Отримання справжнього задоволення від пива — як, власне, будь яка усвідомлена насолода у житті — вимагає певних знань, досвіду і душевного стану.
 
Опануйте вміння підбирати правильний сорт пива та найкращу до нього страву. Дізнайтеся про різноманітні стилі цього напою та пориньте у його історію. «Смак пива» чудово розповідає про те, наскільки давнім та особливим є цей напій. Після прочитання книги Ренді Мошера ви обов’язково смакуватимете своїм бокалом прохолодного пива по-особливому!
 
ТЕ, ЩО ЗІГРІВАЄ
 
Книга — «Wine Folly. Усе, що треба знати про вино»;
Автори — Мадлен Пакетт, Джастін Геммек;
Напій — вино.
 
Мадлен Пакетт і Джастін Геммек — співзасновники одного з найпопулярніших сайтів про вино WINEFOLLY.COM — написали цю книгу для всіх, хто хоче дізнатися про виноградний напій якнайбільше. Як його правильно обирати, подавати і споживати? Скільки існує видів вина і в яких регіонах виробляють найкраще? У цій книжці зібрано практично все, що потрібно знати про цей напій, і передано у форматі зручних інфографік. Із таким виданням ви будете знатися на вині не гірше, ніж найвідоміші сомельє!
 
Існує 5 характеристик, які допоможуть визначити смакові особливості вина: солодкість, кислотність, рівень танінів, міцність та тільність.
 
Ця книга насичена, цікаво написана і стильно оформлена. У ній описано десятки основних вин і показано географічні карти винних регіонів. А ще у «Wine Folly. Усе, що треба знати про вино» ви можете знайти влучні поради на різні «винні» випадки життя. Словом, готуйте ваші келихи, пані та панове!
 
ТЕ, ЩО ВИ САМІ ПРИГОТУЄТЕ
Книга — «Книга бармена»;
Автори — Джеффрі Морґенталер, Марта Голмберг;
Напій — на ваш вибір!
 
А це видання для тих, хто полюбляє тішити себе різноманітними коктейлями та іншими напоями, приготованими власноруч. А також для тих, хто бажає цьому навчитися. І хай вас не зупиняє те, що у вас мало досвіду або його взагалі немає. «Книгу бармена» написав Джеффрі Морґенталер, який опанував фах архітектора, але згодом вирішив присвятити своє життя барменству. Зараз Морґенталера вважають одним із найкращих барменів світу, і він із задоволенням поділиться своїми знаннями та навичками із вами!
 
Ця книжка поділена на частини дещо незвично. У ній немає розділу про горілку, як і про алкоголь загалом. Натомість ми розповідаємо про процес приготування коктейлів так, немовби готуємо коктейль за барною стійкою. 
 
У цій книжці ви знайдете безліч рецептів та порад для приготування напоїв, а також історії виникнення різноманітних коктейлів і техніки змішування компонентів. Отож, якщо хочете відчути себе за барною стійкою, «Книга бармена» — найкращий для вас пункт у меню Старого Лева!
 
БОНУС
Книга — «Кав’ярня. Мій перший бізнес. Креативний нотатник»;
Авторка — Юстина Бережніцка.

А взагалі, можна не лише насолоджуватись різноманітними напоями, а й самому відкрити новий заклад. Кав’ярню, наприклад. Якщо вам здається, що це складно і незрозуміло, то Старий Лев відповість, що може розповісти навіть дитині, як розпочати бізнес. Не вірите? Є книга і для такого випадку!
 
Ти маєш обрати локацію для своєї кав’ярні, тобто вирішити, в якому районі її відкриєш. Місце розташування — один із найважливіших, часто визначальний для успішного бізнесу фактор
 
Книжка Юстини Бережніцкої «Кав’ярня. Мій перший бізнес. Креативний нотатник» розповідає дітям середнього шкільного віку, як розпочати власну справу. Із чого варто починати відкриття власної кав’ярні? Як обрати найкращу локацію, і наскільки важливим є креативний та впізнаваний логотип? Для чого потрібно складати бізнес-план, і яка назва закладу приваблюватиме відвідувачів? Усе це не лише доступно й весело написано Юстиною, а й красиво розмальовано Ізабелою Дуджік.
 
Поки ви читатимете одну з книжок про напої, ваша дитина може гортати цю красиву книжку і знайомитися з підприємництвом. Хтозна, можливо, колись Старий Лев презентуватиме книги в кав’ярні, яку відкриє хтось із його наймолодших читачів?
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage