Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Magic Leap - компанія, що створює магію
 
Magic Leap – молода американська компанія, створена 2010 року. ЇЇ засновник – Роні Абовітц. У 2014-му компанія отримала фінансування у розмірі 540 млн. доларів від таких інвесторів, як Google, Qualcomm, Andreessen Horowitz and Kleiner Perkins та інших. То що ж привернуло увагу до Magic Leap та в чому її особливість? Деякі закордонні ЗМІ вже назвали її «надсекретним стартапом, який розробляє нову альтернативну реальність». 
 
Компанія зараз працює над новою технологією доповненої реальності, яка дозволяє проектувати зображення одразу на сітківку ока глядача. На початку жовтня Magic Leap презентував демо-відео свого проекту, проте пристрої, над якими працюють розробники, тримаються у секреті. 
 
На сайті компанії вказано, що Magic Leap - це ідея, заснована на переконанні, що люди не повинні вибирати між технологією і безпекою, технологією або недоторканністю приватного життя, у віртуальному світі або у реальному. Розробники стверджують, що працюючи з технологією доповненої реальності, вони створюють унікальний світ, унікальну магію.
На сайті проекту йдеться, що Magic Leap – новий шлях творчості, новий шанс для відкриттів, новий спосіб гри та нова стратегія навчання.  Над проектом працюють десятки фахівців з найрізноманітніших галузей: електрики, кінематографісти, дизайнери, програмісти, інженери,  техніки і механіки тощо. Що ж, сподіваємось, що їм усе вдасться! 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage