Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Футорський Любомир
Любомир Футорський про книжку Джеремі Кларксона «Світ за Кларксоном. Як я вже казав...»
Уже зовсім скоро із друкарні приїде збірка колонок телеведучого Джеремі Кларксона «Світ за Кларксоном. Як я вже казав...». Перекладач книги, блогер, засновник гурту «Мертвий Півень» Любомир Футорський ділиться враженнями про цю збірку:
 
«Знаєте, хотів оце написати, що неймовірно заздрю читачам книги, але ні. Бо це було б схоже на заздрість до тих, хто вперше в житті пізнає бордо. Коли вперше його куштуєш – це просто вино. А коли його пробуєш всоте – причому, хай би було навіть і те ж саме, що й вперше – воно відкриває тобі зовсім інші свої грані.
 
Я перечитав цю книгу сто тисяч разів – спереду дозаду й навпаки – і щоразу, ЩОРАЗУ, знаходив нові й нові ноти, обертони та звороти. І скільки б ВИ її не перечитували – вона не набридне, а навпаки обростатиме деталями та нюансами, яких ви не помітили минулого разу. Достоту, як оте бордо.
 
А тому ось що я вам скажу.
 
Попри те, що ця книга напевне змінить багато ваших уявлень – у ній, як у Книзі Буття, ви зустрінете дотепні цитати, поради чи незвичні погляди на практично кожну життєву ситуацію. Що б не обговорювалось нині у публічному просторі, можете бути впевнені, що тут знайдеться, сповнений теплого гумору, уривок з цього приводу – ця книга не лише допоможе дати гостру і влучну відповідь на потрібні запитання, але й, заодно, поставить ваші мізки на місце. Якщо вони, випадково, раніше там не були.
 
Бо це, без перебільшення, є Біблія Всепереможного Здорового Глузду.
 
А відтак я не заздрю вам, дорогі читачі, о ні.
 
Я, щиро, відверто й від усього серця, за вас радий. Welcome to the club».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage