Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Листівки на щастя від Старого Лева!
Старий Лев вже зізнавався у своїй любові до листівок, до привітань та теплих слів, написаних руками друзів та надісланих з далеких-далечінь. Щоб ви могли порадувати й своїх близьких, Старий Лев випустив новий набір листівок, оздоблених ілюстраціями з найкращих книжок видавництва. 
 
Ці листівки прийдуться до смаку й найвибагливішому читачеві: різні художники, різні стилі й навіть різні пори року! Так, у наборі можна знайти зимових кротенят Мар’яни Прохасько та запорошений снігом Львів від Ольги Кваші; весняний ліс з лисичкою та осінні гарбузи від Юлії Пилипчатіної; літні зорі від Оксани Були та Творчої майстерні «Аґрафка». Тут також і прогулянки Венецією від Богдани Бондар, і голуб миру Катерини Садовщук, і різдвяна черешня Анастасії Стефурак, і, звичайно, Старий Лев власною персоною, якого намалював Володимир Штанко. 
 
Весна – пора нових починань, тож саме час згадати старих друзів та порадувати нових. Відправляйте листівки, посміхайтесь один одному, і, може, у цьому світі стане трохи більше щастя:)
 
 
Повний перелік робіт та художників:
 
Богдана Бондар («Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція», автор: Надійка Гербіш)
 
Оксана Була («Мій тато став зіркою», автор: Галина Кирпа)
 
Наталка Гайда («36 і 6 котів», автор: Галина Вдовиченко)
 
Ольга Кваша («Зайці в полі варять борщ», автор: Євген Гуцало, «Тихі віршики на зиму», автор: Мар’яна Савка)
 
Олеся Магеровська («Зварю тобі борщику», автор: Зірка Мензатюк)
 
Мар’яна Петрів («Марійчині пригоди», автор: Оксана Думанська)
 
Юлія Пилипчатіна («Босоніжки для стоніжки», автор: Мар’яна Савка; «Шапочка і кит», «Гарбузовий рік», автор: Катерина Бабкіна)
 
Мар’яна Прохасько («Хто зробить сніг», «Куди зникло море», «Як зрозуміти козу», автори: Тарас Прохасько, Мар’яна Прохасько)
 
Романа Романишин та Андрій Лесів («Зірки і макові зернята», автори: Романа Романишин та Андрій Лесів; «Шептицький від А до Я», автори: Галина Терещук, Оксана Думанська)
 
Катерина Садовщук («Від війни плачуть», автор: Тірца Атар)
 
Анастасія Стефурак («Мій дідусь був черешнею», автор: Анджела Нанетті; «Стильна книжка для панянки», автор: Оксана Караванська; «Йорґен +Анна = любов» (обкладинка), автор: Віґдіс Йорт)
 
Володимир Штанко («Казка про Старого Лева», автор: Мар’яна Савка)
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage