Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Тимофієнко Вікторія
Веселі пригоди, цікаві мандрівки, перші закоханості, нові знайомства і відкриття... Зібрали кілька захопливих книг для підлітків із літнім настроєм.
 
 
Пригоди подруг продовжуються! Дівчата разом їдуть до літнього табору про який вони так мріяли, але не все так чудово, бо жахлива сварка повністю розвалила їх компанію. Скоро відбудуться зйомки реклами, в якій гратимуть дівчата. Через це Лусія розгублена і не знає, що тепер робити, як їм всім помиритись. Ще й загублена скрипка Беа, без якої вона не зможе грати на концерті. Всі ці проблеми, як сніжна лавина накривають подруг.
 
Блогерка Пенні разом зі своїм хлопцем Ноа їде у турне по Європі. Вона сподівається, що ця подорож принесе їй нові враження та емоції, але гастрольне життя виявляється зовсім не таким. Ноа постійно зайнятий, вона покинута сама на себе. В додачу, хтось постійно надсилає їй листи з погрозами. Дівчині потрібно розібратись чи готова вона жити зі статусом «дівчина рок-зірки» і впоратись з перешкодами на її шляху.
«Містраль» Анджела Нанетті
 
Містраль самотній, але вольовий хлопець, так само як і вітер, в честь якого його назвали. Ніхто з близьких не може з ним порозумітись, бо юнак найбільше обожнює бути наодинці. Проводити час на березі моря в компанії вірного пса Пінявки. Це продовжується доти, поки на острів не приїжджає дівчина Хлоя. Її характер і світогляд відкривають Містрелю нові горизонти.
«Суперліто» Ніна Е. Ґрьонтведт
 
Новий щоденник Уди розповість історії про її суперліто. Вона стала старшою, а це значить, що тепер і справи стали більш дорослими. Канікули в літньому таборі, пригоди, закоханість, потім ще одна закоханість, щасливі моменти та сумніви, все це вона швидко переносить на сторінки свого щоденника.
 
«Трикутник Зевса» Андрій Бачинський
 
Цього літа батьки Теодора вирішили поїхати відпочивати на Крит. Хлопець взяв з собою підручник з геометрії, щоб виправити річну оцінку з предмету. Канікули безнадійно зіпсовано, батьки перегрілись на сонці й відмовляються виходити з готелю, а він так хотів побачити лабіринт мінотавра. Тож Теодор самостійно вирушає до легендарної пам’ятки й випадково потрапляє у минуле. Саме в цій пригоді, йому, як ніколи, знадобились знання геометрії.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage