Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Лугова Анна
Курси малювання: вчимося вдома
Малювання зараз є невід’ємною частиною нашого життя. Хтось малює професійно, а хтось – аби розслабитися. Необов’язково мати якісь навички, щоб виплескувати свої емоції на папері. Але якщо ви маєте бажання, ніколи не пізно спробувати себе у різних напрямах – живописі, рисунку, fluid art тощо. Старий Лев пропонує ознайомитися з добіркою актуальних курсів, програм та семінарів, які допоможуть ілюстраторам-початківцям увійти в цю сферу, а вже відомим художникам вдосконалитися.
 
 
Від кого: Студія Art Faces (Україна)
Мова: Українська
Про курс: Студія проводить регулярні навчальні курси і майстер-класи за різними напрямками малювання. Навчання підходить як новачкам, так початківцям-художникам. Якщо вам потрібна допомога у виборі відповідного заняття - звертайтеся до них, вони підкажуть, з чого почати! Із цим курсом ви навчитеся втілювати свої найяскравіші ідеї на полотні!
 
Майстер-класи:
- Resin Art 17
- Абстракція 17/04
- Alco Ink 18/04
- Олія 23/04
 
Курси:
- Fashion ілюстрація 6/04
- Інтер’єрний живопис 14/04 
 
 
Від кого: Художня студія «Творча Кухня» (Україна)
Тривалість: 12 занять
Мова: Українська
Про курс: Курс живопису на 12 занять – це чудовий вибір для тих, хто хоче навчитися основам живопису в різних техніках, жанрах та стилях! Кожне заняття передбачає завершену роботу та персональну взаємодію з викладачем. А ще, Ви самі зможете підібрати ідею і сюжет майбутньої картини! Творча атмосфера, уважні художники-професіонали, комфортний розклад занять, усі матеріали включені — що може бути краще?!
 
Курс складається з наступних етапів:
- Акварель. Знайомство з аквареллю. Пейзаж, натюрморт, виявлення контрастів.
- Натюрморт побудований на нюансах, архітектура.
- Основи олійного живопису. Пейзаж, натюрморт. Фактурність.
- Техніка роботи мастихіном, контрастні кольорові і тонові відношення.
- Квіти, архітектура, анімалістика.
- Поп-арт, моранді. Стилізація.
- Підсумкова курсова робота.
 
 
Від кого: Художня студія «Творча Кухня» (Україна)
Тривалість: 10 занять
Мова: Українська
Про курс: Мрієте навчитися малювати портрети? Бажаєте «підтягнути» свої навички в цьому жанрі? Спеціально для Вас ми розробили курс портретного живопису. Завдяки йому Ви зможете ознайомитися на практиці з цим жанром ближче! Писати почнемо з гіпсових моделей, за зразками класичного і сучасного мистецтва, — та закінчимо написанням з натури. Курс розрахований на 10 практичних занять. На одне із занять курсу буде запрошена натурниця. Наші викладачі зроблять усе необхідне для того, аби навчити Вас не лише правильно зображати портрет, а і в повній мірі насолоджувались процесом та відкрити для себе справжню красу людського тіла!
 
Курс складається з наступних етапів:
 
- Начерки голови. Вивчення пропорцій
- Розбір конструкції. Екорше
- Етюд. Особливості кольорової палітри
- Малюнок черепа. Конструкція
- Малюнок гіпсової голови. Передача матеріальності
- Підготовчий малюнок на полотні
- Фактурна промальовка
- Етюд голови в один сеанс
 
 
Від кого: faithevanssills
Тривалість: 6 тижнів
Мова: Англійська
Початок: 3 травня 2021
Про курс: Під час курсу ви навчитеся змішувати кольори, дізнаєтесь про нові способи гри з ними та створюватимете унікальні комбінації. А ще цей курс дасть вам можливість розробити власну кольорову палітру. Під час навчання ви також отримуватимете щотижневі вправи з креслення, які допоможуть створювати нові образи та генерувати нові ідеї для малювання. 
 
 
Від кого: 19m_artstudio (Україна)
Тривалість заняття: дві академічні години
Мова: Українська
Про курс: Підходить як новачкам, так і людям з досвідом. Працюють лише якісними фарбами на професійному акварельному папері.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage