Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Кудрик Анна
Книжки та фільми для любителів горорів
Ви фанат жанрів «горор» чи «трилер»? Запасайтесь пледом, улюбленим чаєм чи попкорном, сідайте зручніше й обирайте книжки або фільми з нашого переліку, аби полоскотати собі нерви :)
 
ТОП — 5 фільмів
 
«Сторонній»
 
 
Рік: 2020
Режисери: Дмитро Томашпольський
Продюсер: Олена Дем’яненко
Жанр: детектив, містика
 
Актори: Анастасія Євтушенко, Даша Трегубова, Сергій Калантай, Марія Моторна.
 
Про фільм: За сюжетом, раптово зникає ціла команда з синхронного плавання. Через деякий час пропадає безвісти пацієнтка лікарні, яка приймала хвойно-перлинну ванну. Обставини загострюються з появою ляльки з живим волоссям. Що відбувається та чому зникають люди розбиратиметься інспектор Глуховська, яка ще жодного разу не помилялася. Під час розслідування їй доведеться дізнатися багато нового про справжню себе.
 
«Лиса гора»
 
 
Рік: 2018
Режисери: Роман Перфільєв
Продюсери: Євгеній Піть
Жанр: горор
 
Актори: Марія Моторна, Дмитро Симоненко, Аніка Кін, Кирило Цуканов, Ганна Найдич, Денис Яров, Леонід Чесноков, Катерина Артеменко, Стефанія Семенюк, Дарина Аборіна, Поліна Моторна, Юлія Кривша, Олександр Кривша, Катерина Соломаха, Елізабет Корен, Данієль Корен, Дмитро Валігура.
 
Про фільм: У Майї зникає мати. Вона не може з цим змиритися. Випадково знайомиться з хлопцем Марком і вони вирішують піти до Лисої Гори – місця, де здавна відбуваються паранормальні речі. Молоді люди губляться в лісі. Що там відбувається та чи зможуть вони вийти з лісу… живими? Знає лише Лиса Гора.
 
«Брама»
 
 
Рік: 2017
Режисери: Володимир Тихий
Продюсери: Ігор Савиченко, Марко Супрун, Володимир Тихий, Володимир Філіппов, Олексій Москаленко, Дмитро Кожема
Жанр: детектив, комедія, містика, трилер, фентезі
 
Актори: Ірма Вітовська, Віталіна Біблів, Ярослав Федорчук, Дмитро Ярошенко, Дмитро Тубoльцев
 
Про фільм: Головні події розгортаються в Чорнобильській зоні. Майже всі люди поїхали звідти після катастрофи, але дехто ще лишився серед них — баба Пріся. Вона доглядає за своєю хворою дочкою Славою та онуком Вовчиком. Баба час від часу вживає галюциногенні гриби. спілкується з русалками та розповідає історії зі свого життя. Одного разу вона отримує попередження про те, що насувається лихо. Тепер спокійне життя закінчилося.
 
«Чунгул»
 
 
Рік: 2016
Режисери: Олександр Альошечкін, В’ячеслав Альошечкін
Продюсер: Олексій Кашин
Жанр: містика, трилер
 
Актори: Богдан Юсипчук, Анна Гуляєва, Віктор Демерташ, Микола Олейнік, Георгій Поволоцький, Ніна Набока, Володимир Мунтян.
 
Про фільм: Міський хлопець Денис, який займається незаконною перегонкою автомобілів, зупиняється в покинутому селі Чунгул, через несправність. Хлопець не захотів їхати уночі, тому напросився до місцевого відьмака. Там у нього закохується з першого погляду дочка чаклуна. Вони проводять разом увесь день, а потім і ніч. На ранок Денис хоче покинути домівку господаря, але не все так просто. Той має заплатити. І мова тут не про гроші. Якою ж буде ціна?
 
«Тіні незабутих предків»
 
 
Рік: 2013
Режисери: Любомир Левицький
Жанр: комедія, містика, пригоди
Актори: Дмитро Ступка, Олена Мусієнко, Павло Лі, Марина Шако, Ольга Сумська, Ольга Фреймут, Микола Боклан, Юрій Розстальний, Валерій Легін, Володимир Нечепоренко.
 
Про фільм: 200 років тому карпатські мольфари запечатали велике Зло в Книгу Тіней печаткою ЗҐАРДА. Так склалося, що в наш час цей артефакт опинився на стенді університету. Студент Іван Романовський випадково пробуджує нечисть. Тепер на ньому та його друзях є чаклунські відмітки. Їм потрібно поспішати, бо на п’яти наступає Зло і будь-хто може померти першим. Допомогти зняти прокляття зможе лише нащадок тих самих мольфарів.
 
ТОП — 5 книжок
 
Я бачу, вас цікавить пітьма обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
126 грн
У КОШИК Icon
«Я бачу, вас цікавить пітьма»
 
Рік видання: 2020
Автор: Ілларіон Павлюк
 
Про книгу: Андрій Гайстер, кримінальний психолог із Києва, їде за викликом до далекого селища Буськів Сад. Йому доведеться розслідувати зникнення маленької дівчинки. Ситуація загострюється тим, що десь поблизу ходить Звір (тамтешній серійний маніяк). А мешканці, здається, не помічають нічого. Андрій не здається та намагається все-таки розплутати справу самотужки. Історія показує, що та найтемніша пітьма всередині — байдужість. Що люди ладні заплатити велику ціну, аби настало забуття.
 
«Другу також варто прочитати»
 
Рік видання: 2020
Автор: Олег Сенцов
 
Про книгу: Звичайний ранок. Дружина готує сніданок, а чоловік, Джим Гаррісон, сидить у вбиральні з ексцентричними журналами. Все як завжди. Аж раптом прилетів рай. З далекого космосу в місті приземлилися небайдужі до людей ящірки-прибульці, які хочуть навернути землян на праведний шлях, заради них самих же. Але методи щоразу більше схожі на найжахливіші моменти людської історії…
 
«Прощення»
 
Рік видання: 2019
Автор: Алеш Штеґер
 
Про книгу: Колишній саєнтолог Адам Білий та журналістка Роза Портеро мають місію: вивести токсини, отруту зі світу та подолати гріхи минулого завдяки прощенню та звільненню душ. А як саме їм це вдасться? Тож, їм потрібно знищити всевладного «Великого Орка», який став правителем культурної столиці Європи — міста Марибор. Чи вдасться їм це? Ніхто не може знати напевне…
 
Алеш Штеґер, один із найвизначніших словенських письменників сучасності, вміє розказувати фантастичні історії, які чіпляють. Культовий роман «Прощення» тому підтвердження.
 
«Білий попіл»
 
Рік видання: 2018
Автор: Ілларіон Павлюк
 
Про книгу: До хутора Білий попіл запросили приватного детектива Тараса Білого. Причина — вбивство панночки Соломії. Є обвинувачений — семінарист Хома Брут, але чи справді він винен? Розслідувати справу заважають різні містичні події, які важко пояснити. Також у гру вступають надзвичайно заплутані таємниці минулого. Місцеву атмосферу важко назвати привітною…
 
Роман «Білий попіл» – це ретродетективний динамічний трилер у стилі нуар, сюжет якого тримає інтригу до самого кінця. Чи зможе детектив знайти винного? Яким буде пояснення: логічним чи містичним? Усе залежить від світосприйняття читача.
 
«Таємне джерело»
 
Рік видання: 2013
Автор: Андрій Кокотюха
 
Про книгу: Осінь, 1981 рік, Тернопільщина. Київського слідчого Ігоря Князева викликають до загадкового села Гайворон розслідувати дивні смерті партійних та комсомольських діячів. Усе, що їх об’єднує — вода з джерела. Розвиток справи приводить його до містичного лісу, де є те саме джерело Святої Варвари. За давніми переказами, вода продовжує життя добрим людям, а лиходіїв вбиває. Чи справді в усьому винне джерело чи хтось відкрив війну проти посадовців?
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage