Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Книги про бізнес, написані мільйонерами
  
Сьогодні у книгарнях можна натрапити на безліч книг про створення та ведення власного бізнесу, всесвітня мережа «завалена» неймовірною кількістю матеріалів, присвячених цій темі. Пропонуємо Вам добірку книг про бізнес, авторами яких є ті, хто зумів не лише створити власну справу, але й заробити на ній мільйони і мільярди.
 
«Правила для гри без правил» - книга-бестселер за версією «New York Times» Крістіни Комафорд-Лінч, голови компанії «Mighty Ventures», яка займається підвищенням рівня продажів, рівня обслуговування та оптимізацією виробництв. Крістіна була власником кількох компаній, які успішно продала і заробила на цьому мільйони. «Правила для гри без правил» - посібник, який базується на досвіді, спробах, помилках і перемогах Крістіни, це настанова для тих, хто хоче прожити своє життя успішно.
 
Джо Джирард потрапив до «Книги рекордів Гіннесса» як найуспішніший продавець автомобілів у світі 1963-1978 років. Він автор книги «Як продати що завгодно кому завгодно». І хоча перше видання з`явилося ще у 1977 році, книга й досі залишається актуальною.  До неї увійшли унікальні методики продажу, які Джирард використовував та перевірив на власному досвіді. Він доводить, що будь-хто може продати абсолютно будь-який товар, якщо вміє правильно розмовляти з клієнтом, робити належні акценти, продумувати наступні кроки та фрази. 
 
«Як стати багатим» - книга американського підприємця, керівника та власника понад 200 компаній Дж. Пола Гетті. Він став одним із перших «доларових» мільйонерів, зрозумівши, що скуповування нафтових компаній дає високі прибутки. У книзі автор розповідає про свій досвід і дає поради тим, хто хоче досягти його висот.
 
Джек Кенфілд – американський письменник, оратор, автор низки мотиваційних книг про те, як досягти успіху. У книзі «Думати й багатіти» Джек ділиться простими правилами успіху. І переконує: багатим може стати кожен. 
 
Ще дві книги Кенфілда, написані у співавторстві з іншим мультимільйонером Марком Хансеном, - «Наважтесь досягти успіху» та «Фактор Аладдіна».
 
Роберт Аллен – фахівець у галузі нерухомості, який заробив не один мільйон, а згодом став учителем для інших підприємців. Його книга «Множинні джерела доходу» - корисні поради для працівників сфери нерухомості та інвестицій, які прагнуть досягти успіху.
 
Ще дві книги Аллена у співавторстві з Марком Хансеном – «Мільйонер за хвилину» і «Швидкі гроші в повільні часи».
 
«Мій сусід – мільйонер» - книга-посібник американських економістів Вільяма Данко та Томаса Стенлі. На основі дослідження економічної ситуації США,  вони сформували основні критерії введення бізнесу, які, на їхню думку, допоможуть збільшити прибутки і розбагатіти. 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage