Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Підгородецька Ірина
Кілька слів про любов до літератури
Книги можна любити по-різному, маючи вдома одну-єдину книжку чи цілу бібліотеку, купуючи видання в книгарнях чи на книжкових розпродажах. Є ще один шлях – не витрачаючи коштів отримати нові знання, взявши книжку на короткий термін. Цей шлях – така знайома з дитинства дорога у бібліотеку. Давно ж там не були, еге ж?
 
Важкі залізні двері, вологе приміщення, прохолода і тисячі книжок – такою уявляє бібліотеку більшість людей. Проте сучасна бібліотека – це не лише «домівка» для книжок, а й інтелектуальний, мистецько-розважальний центр, де можна не лише прочитати книги чи посидіти за комп'ютером, а й побавитись, щось помайструвати чи показати всім власну творчу особистість та познайомитись з новими людьми не залежно від віку.
 
Сучасний бібліотекар повинен знати все: починаючи від всебічного знання літератури, закінчуючи новинками сучасного мистецтва, музики та спорту. Інколи дивує, як така кількість інформації вміщається в голові бібліотекаря?
 
Коли я в оточенні книг, відчуваю, що я не сама, бо в кожній з них – цілий світ з безліччю героїв. В книжках все людське багатство. Від створення Всесвіту до інтернет-нетрів. Так і з книгою, ти розпочинаєш занурюватись у її всесвіт з першої сторінки, з перших слів та рядків…
 
Любов до літератури, вона така…ніжна,
 
Любов до літератури - пахуча, наче персик чи ваніль,
 
Така смачна, їж сторінки немов полуницю, забагато не буває.
 
Любов до літератури, така всесильна, майже рівна як любов до музики,
 
Любов до літератури, як почуття – емоційна, сильна, стабільна,
 
Любов до літератури, як справжня любов – і ти вже не самотній.
 
Любов до літератури, вона класна, можна лягти і читати,
 
Така книжкова пані, адже жінка і книжка – велика людська сила.
 
Моя любов до літератури – Вічна,
 
Справжня.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage