Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
Кафе «9 ¾» - книжкове королівство у Колумбії
 
У Колумбійському містечку Медельїн нещодавно з`явився новий культурний заклад, у якому і маленькі й дорослі відвідувачі можуть цікаво провести час, посмакувати запашними напоями та насолодитися хорошою книгою. 
 
Книгарня-кафе із загадковою назвою «9 ¾» має досить незвичайний дизайн. Так, малеча може зручно вмоститися у шестигранних нішах, щоб помалювати, погратися чи прочитати книгу, а дорослим буде комфортно за столиками із горнятком кави (яку, до речі, вважають найкращою у місті) поруч з книжковими полицями. Дизайн закладу – «PLASMA NODO».
 
 
«Ми вважаємо, що в місті повинні бути теплі й приємні місця для зустрічей, де люди зможуть повеселитися  з родинами і друзями, місця, де люди матимуть змогу не тільки купити книги, але й добре провести час, - говорять засновники закладу. - Ми віримо в уяву, у магію, у мрії, у спогади. Ми вважаємо, що кращі ідеї та розмови приходять за чашкою хорошої кави. Ми знаємо, що технологія може бути чарівною паличкою, яка дозволяє увійти у неймовірні світи, але вона ніколи не зможе витіснити королеву Книгу».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage