Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Семенюк Олена
Інтерактивні книжки для дітей: граємось, навчаємось, змінюємось
Є книжки для читання, є для розглядання, а є для гри! Пропонуємо вам підбірку інтерактивних книжок від «Видавництва Старого Лева».
 
      
 
Серія «Що ховається у лісі?», «Що ховається у морі?»«Що ховається у тілі?»
 
У кожній книжці Айни Бестард у комплекті є кольорові скельця: зелені, червоні та сині. Сміливо діставайте їх з кишеньки та мерщій розглядайте всі деталі! Підказку, з якого скельця варто почати, ви знайдете безпосередньо в книжці, як і опис того, що можна побачити крізь кожне зі них.
 
«Що ховається у лісі» – прекрасна можливість для малюків дізнатися, хто живе і які рослини ростуть у лісі, хто ховається у норі, а хто за гілками дерев, хто живе на землі, а хто літає над нею. Тільки уявіть, наскільки цікавим буде похід до лісу після прочитання цієї книжки, коли діти знатимуть про ліс майже все!
 
 
Книжку «Що ховається у морі?» можна роздивитись і через червоний ілюмінатор, і через водолазний шолом, і через захисні окуляри. Досліджуйте море, тих, хто у ньому живе, та тих, хто є лише його гостями. Книжка покаже, як все оживає у воді.
 
Ваше тіло – це ваша домівка, тож книжка «Що ховається у тілі» – найкращий варіант, щоб пояснити дітям про людське тіло. Що знаходиться ззовні, а що ховається всередині кожного з нас – усе це знайдете у книжці Айни Бестард.
 
Беріть своїх дітлахів і влаштовуйтеся зручніше, бо оптична ілюзія та гра в серії книжок «Що ховається у…» захопить вас надовго!
 
«Не бійся монстриків»
 
Це перша інтерактивна книжка ілюстраторки Жені Миронюк. А ще – чудова нагода допомогти маляті побороти свої страхи. Хто з нас в дитинстві не уявляв собі якогось страшного монстра, який сховався десь під ліжком? Зараз смішно про це згадувати, але ж було таке? Про хатніх монстриків, які ховаються в темряві, розповідає Женя Миронюк! Які бувають монстрики та як перестати їх боятися – про це розповідає книжка «Не бійся монстриків». Тут і загадки, відповіді на які сховані у конвертиках, які треба відкрити, і завдання, де дітлахи можуть чи то домалювати когось, чи то розмалювати, або просто пограти рухомими деталями, які також є в книжці.
 
Книжка досить інтерактивна й настільки цікава та незвична, що змусить вас повертатися до неї неодноразово!
 
 
А ще ця книжка незвична тим, що її обкладинка світиться в темряві! Просто декілька секунд потримайте її на сонці, а потім подивіться, як вона світиться, коли навколо немає світла :)
 
p.s. Дорослі, ви будете гратись нею не менше, аніж малюки (ми вже на собі перевірили:))
 
 
«Врятуй тварин»
 
Книжка-розглядалка Патріка Джорджа «Врятуй тварин» підійде навіть для наймолодших читачів і читачок!
 
У цій книжці немає тексту, є лише картинки і навіть прозорі сторінки. Але сенс у ній достатньо глибокий. На кожному розвороті є середовище, де може перебувати та чи інша тварина – природне або ж штучне, створене людьми для людей, а не для тварин. Між цими сторіками є прозора сторінка із зображеннями тварин. Її можна гортати, показувати й пояснювати малюкам, де мають жити тварини, як варто, а як не треба з ними поводитися.
 
  
 
«Врятуй тварин», на перший погляд, зовсім дитяча книжка, але вона допоможе батькам виховати у своїх дітлахів любов до тварин. Врятувати слона в цирку або черепаху у риболовецькій сітці просто – варто лише перегорнути сторінку.
 
Поспішайте, адже книжок залишилось дуууже мало!

Пропонуємо переглянути добірки: артбуки для дітей, дитячі книжки для розвитку, пізнавальні книги для дітей.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage